«Πω πω...» - Φανερά αμήχανος ο Αρναούτογλου μετά το ''άδειασμα'' του Νίκου Μουτσινά

Έδωσε τέλος στην ρήξη της σχέσης τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πω πω...» - Φανερά αμήχανος ο Αρναούτογλου μετά το ''άδειασμα'' του  Νίκου Μουτσινά

Πριν από λίγες ημέρες τοι κοινό έμαθε έναν άγνωστο τσακωμό ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Νίκο Μουτσινά, καθώς ο πρώτος μέσα από το The 2night show εξέφρασε κάποια παράπονά του.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι δύο άντρες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή, ωστόσο τελευταία δε βλέπουμε να έχουν επαφή έστω και ως καλεσμένοι ο ένας στην εκπομπή του άλλου.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως ειναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά.

Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ. Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά.

Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μέσα από το Καλό μεσημεράκι είδαμε την Πέμπτη 26/1 την απάντηση του Μουτσινά σε όσα ακούστηκαν (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε) και μάλιστα την Παρασκευή 27/1 το Breakfast at star ''τσάκωσε'' τον Γρηγόρη με τον ίδιο να δίνει τη νέα του απάντηση στο Νίκο.

Η νέα απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Νίκο Μουτσινά

«Χαμός ε; Σοβαρά προβλήματα. Τι να σας πω και εγώ τώρα; Δε θα ξαναπώ τίποτα δημόσια. Θα τα πούμε κάποια στιγμή με τον Νίκο Μουτσινά είμαι σίγουρος. Μόλις τα πούμε θα σας πω τι είπαμε», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.