«Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον...» - "Έλιωσε" η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση της καλεσμένης της

Δεν μιλάει για τον σύζυγό της...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον...» -

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, μίλησε την Παρασκευή 27/1, η Δανάη Μιχαλάκη, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, που είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και στην γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους), με τον οποίο έχουν συνεργαστεί κιόλας μαζί στο θέατρο, αλλά δεν έμεινε μόνο στην δική τους σχέση (δείτε εδώ τις βέρες του γάμου τους). Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως υπάρχει και ένας άλλος άντρας στη ζωή της για τον οποίο "λιώνει" και δηλώνει τρελά ερωτευμένη μαζί του, κάνοντας την παρουσιάστρια να τα χάσει από ενθουσιασμό και χαρά.

Η εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη που έκανε την Μενεγάκη να "λυγίσει"

«Είναι όλα καρμικά για μένα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι το σύμπαν βάζει το χεράκι του και κάποια πράγματα είναι καρμικά στη ζωή. Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ… Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει ειλικρίνεια πάνω από όλα.

Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον «Αρίστο». Ε ήταν κανονισμένο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα «Ωραίο!». Οριακά νόμιζε ότι δεν μου άρεσε. Ήρθα out of the blue, φυσιολογικά. Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής…», είχε δηλώσει για τον καλό της σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Αυτή τη φορά, όμως, ανέφερε: «Μου αρέσει να βάζω όρια. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα αλλά είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού».

Και συμπλήρωσε: «Ήθελα να παίξω με τον μπαμπά μου. Τελικά η ζωή κάποια στιγμή σου φέρνει αυτά που επιθυμείς», λέει για τη συνεργασία με τον πατέρα της, συμπληρώνοντας: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Είναι αυστηρός κριτής αλλά μου αρέσει».

Για το σύζυγό της, επίσης ηθοποιό και μουσικό, επισήμανε: «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μοναξιά της Δύσης» την οποία σκηνοθετεί ο Νίκος Κουρής στο θέατρο Αθηνών.