«Τα διαζύγια μου δεν τα θεωρώ...»: Η αποκαλυπτική δήλωση της Μαντω για την προσωπική της ζωή

Όλα όσα είπε στον αέρα του «ελένη»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τα διαζύγια μου δεν τα θεωρώ...»: Η αποκαλυπτική δήλωση της Μαντω για την προσωπική της ζωή

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη», βρέθηκε καλεσμένη η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα είχε μιλήσει για την περίδο που αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας (δείτε εδώ τι) αποκάλυψε στην εκπομπή του mega καποια πράγματα που σχετίζονται με την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για τα διαζύγια της.

Η Μαντώ έχει παντρευτεί δύο φορές. Ωστόσο, και οι δύο γάμοι της οδηγήθηκαν στο διαζύγιο. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Η αποκάλυψη της Μαντώ για τα διαζύγια της

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τον εαυτό της ως σπιτόγατα, καθώς το σπίτι της την ισορροπεί και την κάνει να αγαλλιάζει. Μένει μαζί με τα δύο της παιδιλα, τα οποία τα έχει ελεύθερα αλλά ταυτόχρονα είναι από πάνω τους. Η Μαντώ αποκάλυψε πως οι γονείς της την ήθελαν δικηγόρο και όχι τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έμενε στην Αμερική.

«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική θα έκανα την αντίστοιχη καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική, η χώρα μου φέρθηκε πάρα πολύ γενναιόδωρα. Η Αμερική ήταν σχολείο, έκανα κάποιες διεθνείς κυκλοφορίες ως συνθέτης και έγραψα στη Τζέσικα Σίμπσον», δήλωσε.

Η Μαντώ ανέφερε πως είναι από εκείνους τους ανθρώπους που βαριέται αφόρητα να κάνει τα ίδια και τα ίδια, ενώ εκείνο που την προβληματίζει στις μεγάλες πίστες πλέον είναι το ωράριο.

«Βαριέμαι εύκολα και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω στο σπίτι τα παιδιά μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάποιο σύντροφο», δήλωσε.

«Τα διαζύγια μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες, αλλά σαν ένα πολύ ωραίο διάστημα στη ζωή μου. Έμαθα πολλά πράγματα από τους συντρόφους μου, εξελίχθηκα και έχω άριστες σχέσεις με όλους».

Η Μαντώ συμμετέχει στην παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας» στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη.

«Στη «Μελωδία της Ευτυχίας» κάνω το ρόλο της ηγουμένης και είναι η πρώτη φορά που κάνω πρόζα. Το ταλέντο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου και λες ότι τώρα θα κάτσω και θα απολαύσω τις δάφνες μου», δήλωσε.

Η Μαντώ δήλωσε πως θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία της Χάρις Αλεξίου στη σειρά του MEGA «Maestro».

«Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε μία εξαιρετική ηθοποιός. Την είδα στο «Maestro» και συγκλονίστηκα», δήλωσε.

Όπως είπε και η ίδια στην «Ελένη», θα της άρεσε να παίξει σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ, ενώ δεν θα έλεγε όχι σε κάποια πρόταση για να πάει ξανά στην Eurovision.

«Δεν τον φοβάμαι το χρόνο, μου αρέσει που μεγαλώνω», κατέληξε η Μαντώ.