Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης - Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι

Η αποκάλυψη μέσα από τα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που ακούγονται τον τελευταίο καιρό (όπως αυτός εδώ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα) και φαίνεται πως το 2023 δεν έχει μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσα από τα social media λοιπόν έγινε γνωστός ακόμα κι ένας χωρισμός. Ο λόγος για ζευγάρι του «Power of Love», το οποίο ερωτεύτηκε από τη πρώτη στιγμή και ήταν μαζί για περίπου 4 χρόνια.

«Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα ριάλιτι. Πήγα για τη δημοσιότητα, σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας. Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί. Βρήκα όμως τον έρωτα και είμαστε ακόμα μαζί, δεν έχουμε χωρίσει και μη σου πω ότι θα πάμε και για παντρειά. Δεν με ζηλεύει, δεν ψάχνει το κινητό μου, ενώ εγώ το έχω ψάξει», είχε πει χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια.

Χώρισαν μετά από 4 περίπου χρόνια

Την αποκάλυψη ωστόσο για το τέλος της σχέσης του την έκανε η ίδια γνωστή, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθώς πραγματοποίησε ένα Q&A, με έναν διαδικτυακό της φίλο να την ρωτά αν έχουν χωρίσει.

«Ναι, εδώ και αρκετούς μήνες. Αν και εδώ λύνω τα δικά σας ερωτικά. Τα δικά μου αφήστε τα στην ησυχία τους προς το παρόν» ήταν η απάντησή της, ενώ πριν λίγο καιρό πέρασε και μια ανείπωτη απώλεια.

Η σχέση του ζευγαριού, να υπενθυμίσουμε, πως ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του «Power of Love» που προβλήθηκε το 2018 στον ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη και τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί!

Χώρισαν μετά από 5 περίπου χρόνια Κυριακή & Σωκράτης
Instagram / Kiriaki Tsanikidi