Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor All Star: «Έχει τελειώσει για μένα» - Η πρώτη δήλωση του Μπο μετά την συνέντευξη της Καρολίνας

«Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα...»

Survivor All Star: «Έχει τελειώσει για μένα» - Η πρώτη δήλωση του Μπο μετά την συνέντευξη της Καρολίνας
News 28.01.2023 12:45
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα (δείτε εδώ με πόσα χρήματα αποχώρησε) και τα όσα είπε για τον Μπο και τον Μάριο Πρίαμο, θέλησε να τοποθετηθεί ο γνωστός τράπερ, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου». Ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα έχουν συμβεί, τονίζοντας πως η Καρολίνα δεν τον έχει προσβάλλει με όσα είπε.

«Με τον Μπο ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social media, ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο γιατί δεν το κρατούσαμε κρυφό. Ο Μπο είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας, ήταν κάτι που είχα δεχτεί κι εγώ η ίδια από την αρχή. Θα ήταν σαν θείο δώρο να μπει ο Μπο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε έτσι να γίνουν έτσι.

Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. (…) Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό. Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια πρώην παίκτριας του Survivor All Star (δείτε εδώ την αντίδραση της με τις ερωτήσεις για Μάριο και Μπο κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα).

Η απάντηση του Μπο στις δηλώσεις της Καρολίνας

Ο Μπο, λοιπόν, από πλευράς του, είπε:

«Δεν παρακολούθησα ολόκληρη τη πρώτη συνέντευξη της Καρολίνας. Είδα αποσπάσματα απ΄αυτά που έπαιξαν στα sites και κάποια πράγματα που μου έστειλαν φίλοι. Είναι κάτι που έχει τελειώσει για μένα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Έχω πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που τρέχουνε τώρα. Είναι επιλογή μου να μη μιλήσω ξανά για το θέμα με την Καρολίνα, ας λέει όμως ό,τι θέλει ο καθένας, δεν με ενοχλεί. Μέχρι στιγμής, δεν με έχει προσβάλει η Καρολίνα με όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη. Αν πει κάτι προσβλητικό για μένα, ναι θα στεναχωρηθώ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Συναντήθηκαν μετά τα φιλιά με τον Πρίαμο - Η αποκάλυψη για την συνάντηση της μητέρας της Καρολίνας με τον Μπο

Survivor All Star - Καρολίνα: Έμαθε στον αέρα του Πρωινού μας ότι ο Πρίαμος έχει σχέση - Η αδιανόητη αντίδρασή της

Share