«Όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Τσολάκη ήταν ψέματα» - Παρενέβη στο Γεια Σου η μητέρα της Καρολίνας

Φανερή η ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν για την κόρη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Τσολάκη ήταν ψέματα» - Παρενέβη στο Γεια Σου η μητέρα της Καρολίνας

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παρενέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 28/1 η μητέρα της Καρολίνας προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από τα γεγονότα. Συγκεκριμένα, η ίδια ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η κολλητή φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

«Το πρώτο μήνυμα ήταν δύο μέρες πριν αποχωρήσει η κόρη της για το Survivor και τον ρώταγε πού είναι και αν μπορεί να της μιλήσει. Εκείνος της απάντησε πως όταν επιστρέψει από την Acun medya θα έρθουν σε επικοινωνία. Στη συνομιλία, αφού επέστρεψε η Καρολίνα, πήρε το κινητό του Μπο και από το chat του Μπο με τη μητέρα της, της έστειλε βίντεο – μήνυμα και της έλεγε: “Μαμά μην στέλνεις στον Μπο, ότι θες ρώτα εμένα”.

Στις 5 Ιανουαρίου του έστειλε το δεύτερο μήνυμα, ένα screenshot που είχε να κάνει με το Survivor. Του είχε πει ότι στεναχωριέται πάρα πολύ για όλο αυτό, δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο παιδί μου, είναι μέσα και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία, είχε την έγνοια του Μπο, μιλάγανε και συναντηθήκανε 5 μέρες πριν αποχωρήσει η Καρολίνα, η μαμά της Καρολίνας, ο αδελφός της και ο Μπο.

Διαβάστε περισσότερα: Δεν κρατήθηκε - Η αντίδραση της Καρολίνας στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για Πρίαμο και Bo

Η μάνα της Καρολίνας έφερε τα ρούχα του Μπο που υπήρχαν εκεί στο σπίτι της Καρολίνας, ο Μπο έδωσε κάποια ρούχα της Καρολίνας στη μαμά της και της έδωσε και κάποια κομποσκοίνια τα οποία τα διάβασαν σε κάποια εκκλησία και ήθελε να της τα στείλει ο Μπο, με κάποιον από τους παίκτες που θα έμπαινε», ανέφερε η κολλητή φίλη του Μπο.

Η παρέμβαση της μητέρας της Καρολίνας στο «Γειά σου»

Η μητέρα της Καρολίνας, λοιπόν, από πλευράς της είπε:

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξε.

Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω.

Ισχύει ότι μου έδωσε δύο κομποσχοίνια από το Άγιο Όρος για να της τα δώσω» διευκρινίζει η κυρία Ζωή και δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον λόγο της κόρης της, ώστε να μη χρειάζεται κάποιου είδους υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολίνας.

Διαβάστε περισσότερα: «Λυπάμαι! Αυτό δεν...» - Η πρώτη δήλωση της Ελευθερίας Ελευθερίου για Μάριο και Καρολίνα