«Τώρα θα είναι...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για το παιδί του

Δεν είχε αναφερθεί ξανά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τώρα θα είναι...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για το παιδί του

Ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 28/1 μιλώντας πολύ αποκαλυπτικά για κομμάτια της ζωής του, που δεν είναι τόσο γνωστά στον κόσμο.

Αρχικά μίλησε για την εμπειρία του από την παρουσίαση της εκπομπής Έλεος, που παρουσιάζει μαζί με την Αννίτα Πάνια, η οποία κάνει συνεντεύξεις σε πρόσωπα, που δε μιλούν και τόσο συχνά.

Στη συνέχεια, ο Ψινάκης αναφέρθηκε στο χρόνο, που περνάει και στην απόφασή του να μην κάνει οικογένεια τονίζοντας, πως ήταν πολύ συνειδητή. Εντύπωση έκανε ωστόσο η τοποθέτησή του για το κομμάτι της πατρότητας και την απόκτηση ενός παιδιού (δείτε εδώ τη δύσκολη σχέση που είχε ο Ψινάκης με τον πατέρα του).

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για την προσωπική του ζωή

«Στη ζωή μου είχα την τύχη να περνάω καλά. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Παιδάκι κάνεις μικρός, δεν μπορείς να είσαι και μπαμπάς και παππούς. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κάνει ένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.