Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν τόλμησε ποτέ...» - Ανατροπή με τις δηλώσεις της Αθανασοπούλου μετά την αθώωση του Κωστόπουλου

Αναλυτικά όσα είπε για τον πρώην σκηνοθέτη του Σασμού

«Δεν τόλμησε ποτέ...» - Ανατροπή με τις δηλώσεις της Αθανασοπούλου μετά την αθώωση του Κωστόπουλου
News 28.01.2023 17:51
Από Ελένη Μήτση

Η υπόθεση, που είχε βγει στο φως της δημοσιότητας και κατηγορούσε επί της ουσίας τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου έφτασε στο τέλος της (δείτε εδώ τι αποφασίστηκε).

Έτσι λοιπόν από εδώ και στο εξής ο σκηνοθέτης, που εργαζόταν στο Σασμό μέχρι να γίνει η καταγγελία από εδώ και στο εξής θα είναι αφενός ελεύθερος και αφετέρου δε θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμά του.

Η ίδια η Αθανασοπούλου, που έχει περιγράψει εκτενώς τα συναισθήματα της όλο αυτό το διάστημα, το Σάββατο 28/1 έκανε νέες δηλώσεις στο Χαμογέλα και πάλι παραχωρώντας τις απόψεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου για την απόφαση σχετικά με τον Κώστα Κωστόπουλο

«Στην αρχή ξεκίνησα με ένα μάρτυρα, όταν εκείνος βγήκε και δήλωσε ότι παραιτείται άρχισαν κάποια πρόσωπα να μου μιλάνε και να μου ανοίγονται και θέλησαν να με υποστηρίξουν. Οπότε, μαζί με τη βοήθεια του δικηγόρου μου πήραμε τις καταθέσεις τους και τους έχω σαν μάρτυρες.

Επίσης, κάποια άλλα πρόσωπα, ενημερώθηκα εγώ ότι έχουν μια άσχημη συμπεριφορά από τον κατηγορούμενο. Προσπάθησα να βρω αυτά τα πρόσωπα, ώστε να μου διηγηθούν τις περιπτώσεις τους. Κι έτσι κάποιοι άνθρωποι με βρήκαν, άλλους τους βρήκα εγώ. Απλά θέλω να σας πω ότι ξεκίνησα με έναν μάρτυρα, με τη δική μου κατηγορία και στη συνέχει εμφανίστηκαν κι άλλοι μάρτυρες που είναι υπέρ μου.

Διαψεύδω ότι είχαμε περιστασιακή σχέση και αν ανατρέξετε και στις αρχικές του δηλώσεις, ο ίδιος έλεγε ότι δεν γνωριζόμαστε περαιτέρω. Ο ίδιος δεν τόλμησε ποτέ να με πλησιάσει, δεν είχαμε ποτέ μεταξύ μας ανταλλάξει μηνύματα. Απλά, άνθρωποι από το δικό του περιβάλλον προσπάθησαν να με προσεγγίσουν. Και για να κάνω πίσω και για πολλά άλλα που γνωρίζει ο δικηγόρος μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ερχόμουν σε εξωδικαστική συμφωνία μαζί του.

Έχω βαθιά πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που κατέφυγα σε αυτήν. Δεν απογοητεύτηκα γι’ αυτό που έπραξε, θεωρώ ότι είναι το σωστό. Άλλωστε, είναι ένας πολύ σοβαρός όρος. Δεν είναι εύκολο να σε κόβουν από τις δραστηριότητες που έχεις μάθει τόσα χρόνια», είπε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στον εισαγγελέα ο Κώστας Κωστόπουλος - Θα δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση βιασμού

«Ακόμα ξυπνάω με εφιάλτες...» - Οι νέες δηλώσεις της Αθανασοπούλου μετά την καταγγελία για βιασμό

Share