Survivor all star: «Έχω διαβάσει τα μηνύματα που έστειλε στο Βο...» - Ο Κωνσταντινίδης ''άδειασε'' τη μητέρα της Καρολίνας ανεπανόρθωτα

Μετά τη συνέντευξή της στο Πρωινό μας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Έχω διαβάσει τα μηνύματα που έστειλε στο Βο...» - Ο Κωνσταντινίδης ''άδειασε'' τη μητέρα της Καρολίνας ανεπανόρθωτα

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend το Σάββατο 28/1 με το γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρεται στο φλέγον θέμα της επικαιρότητας σχετικά με την Καρολίνα Καλύβα και το φίλο του Βο.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που βλέπουμε τον Κωνσταντινίδη να αναφέρεται στο Survivor all star επί του θέματος, καθώς ξέρει εκ των έσω πληροφορίες για τον ράπερ αφού η φιλιά τους κρατάει πολλά χρόνια και ο Βο τον εμπιστεύεται για τα προσωπικά του.

Αυτή φορά ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις νέες δηλώσεις της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της (δείτε τις όλες εδώ), αλλά και τα αιχμηρά σχόλια της μητέρας της για το Βο.

«Τις 2 - 3 ημέρες πριν φύγει η Καρολίνα για Άγιο Δομίνικο ήρθαν στο Λουτράκι όλοι μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και εγώ είπα ''Καλώς του Survivors''. Από τη Μαριαλένα άκουσα, πως ίσως να την περίμενε κάτι στην έξω ζωή της μετά.

Πριν την αναχώρηση της Καρολίνας, μου είπε δε θέλω να μιλάς με το Βο καθόλου. Λογικό δεν είναι; Από την πρώτη μέρα όμως βγήκε και είπε τι έχει με τον Πρίαμο. Μου είπε να μην μιλήσω καθόλου με το Βο όσο θα λείπει,. Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας τον έβαλε καθόλου. Κόκκινη γραμμή. Τον ρώτησε η Καρολίνα και ούτε εκείνος ήθελε», είπε η μητέρα της Καρολίνας.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Καρολίνα Καλύβα

«Η Καρολίνα πρωτοανέβασε πολλά stories για εκείνον, φορώντας τα ρούχα του. Κάποια στιγμή μου λέει ο Μπο: τι να κάνω, να κάνω repost; Και του λέω: μαζί δεν είστε; Κάν’ το. Έτσι έγινε γνωστό στον χώρο, από τα stories της Καρολίνα.

Είναι μερικές φορές που το ψέμα κοκκινίζει από μόνο του και ντρέπεται και η ντροπή. Έχω διαβάσει τα πολλά μηνύματα που έστειλε η μητέρα της στον Μπο, μετά το τρέιλερ της προηγούμενης Παρασκευής. Ας σταματήσουν κάποιοι άνθρωποι, γιατί τα γραπτά μένουν. Το να χρησιμοποιείς τα συναισθήματα, τον έρωτα και πόσο μάλλον την αγάπη για να βγεις από την κινούμενη άμμο είναι αναξιοπρεπές», είπε η Καρολίνα Καλύβα.