Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Το αιχμηρό σχόλιο της Γερμανού στον Λιάγκα: «Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο...»

Γιατί τοποθετήθηκε έτσι;

Το αιχμηρό σχόλιο της Γερμανού στον Λιάγκα: «Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο...»
News 28.01.2023 22:57
Από Ελένη Μήτση

Μια πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό στάθηκε αφορμή να παιχτεί στο Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 28/1 με την Ναταλία Γερμανού να παίρνει ανοιχτά θέση (δείτε εδώ ποιος γνωστός τραγουδιστής τον αποκάλεσε κωλοτούμπα).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε τονίσει πως δεν ανήκει στη μερίδα των παρουσιαστών, που θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να φωτογραφίζονται με άτομα, που δε συμπαθεί κατά τα άλλα.

«Η τηλεόραση, οι εκπομπές και οι ζώνες, εξελίσσονται και στην Ελλάδα που η τηλεόραση είναι προσωποκεντρική, ταυτίζεται ο κόσμος με τα πρόσωπα που μπαίνουν καθημερινά στο σπίτι του. Πολλές φορές προσαρμόζεται η ζώνη στα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα στη ζώνη. Πρέπει να αφουγκράζεσαι την κοινωνία και να προσαρμόζεσαι εσύ.

Το ότι εδώ εγώ έχω επιλέξει να έχω συνεργάτες μόνο δημοσιογράφους, καθόλου lifestyle πρόσωπα, είναι τυχαίο; Δεν το πληρώνω σε αυτό που λέμε νούμερα σε μικρότερες ηλικίες; Το πληρώνω. Είναι όμως επιλογή δική μου. Είναι μία πρόταση δική μου την οποία έχει αποδεχτεί και τη στηρίζει ο σταθμός. Κάνουμε μια εκπομπή -είτε αρέσει είτε δεν αρέσει- κυρίως στο 80% αμιγώς δημοσιογραφική. Αυτή είναι η αλήθεια. Όποιος θέλει τη βλέπει, όποιος θέλει δεν την βλέπει, δεν είναι υποχρεωτικό.

Μας τιμά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου καθημερινά από την πρώτη μέρα έναρξης αυτής της σεζόν επιλέγει να βλέπει αυτή την εκπομπή. Μη βλέπουμε δεξιά κι αριστερά νούμερα, νουμεράκια, συμβολή οδών… Η πλειοψηφία του κόσμου καθημερινά επιλέγει σαν πρώτη επιλογή, αυτήν εδώ την εκπομπή σε αυτή τη ζώνη. Αυτό κάτι δείχνει για όλους μας, άρα γιατί να πούμε εμείς ξαφνικά ότι κάνουμε κάτι άλλο;

Τώρα, το γεγονός ότι είναι μία ζώνη που παράγει και χρήματα και πρέπει να έχει κι άλλα πράγματα μέσα που θα φέρουν χρήματα στον σταθμό, το αποδεχόμαστε και προσαρμοζόμαστε κι εμείς σε αυτό. Αυτή είναι μια αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», είχε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από τη μεριά της η Ναταλία τόνισε μέσα από την εκπομπή της, πως έχει παρατηρήσει και εκείνη τη στάση αυτή του Λιάγκα και πως μάλιστα συμφωνεί και εκείνη με όσα τόνισε ακόμα και με έντονο τρόπο.

Η υπεράσπιση της Ναταλίας Γερμανού στην τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα

«Του δίνω δίκιο. Μιλάμε για επαγγέλματα προβεβλημένα και ο κόσμος καταλαβαίνει και δεν τρώει κουτόχορτο. Φαντάζομαι ποιον φωτογράφισε. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να τον έχω πετύχει μία ή δύο φορές σε πέντε χρόνια σε βραδινά καλέσματα, είναι πάντα τυπικός, σοβαρός, δεν είναι της αγκαλιάς. Αν δεν σε πολυσυμπαθεί θα στο δείξει.

Και αυτή τη στιγμή τι έκανε; Δεν ξέρω αν η αφορμή ήταν ο χορός της Ντόρας Κουτροκόη και του Δημήτρη Οικονόμου ή αν ήταν κάποιες άλλης παρουσιάστριες που μπορεί να παίζουν σε απέναντι ζώνες και όταν συναντιούνται φιλιούνται αγκαλιάζονται ενώ στην πραγματικότητα μισιούνται θανάσιμα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Χθες λόγω ασθένειας είδα την εκπομπή της...» - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Μαρία Μπακοδήμου

Εκτός ALPHA η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται - Ανησυχία για την υγεία της Ναταλίας Γερμανού

Share