Chart Show: «Με χόρευε και μου...» - Το άγριο φλερτ που δέχτηκε η Σαπουντζάκη από τον...

Ενώ εκείνος είχε σχέση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Chart Show: «Με χόρευε και μου...» - Το άγριο φλερτ που δέχτηκε η Σαπουντζάκη από τον...

Την επιστροφή του Chart Show είδαμε το βράδυ του Σαββάτου 28/1 με τη Δέσποινα Βανδή να βγαίνει ξανά στον αέρα του Alpha με τον εντυπωσιακό της φούξια φόρεμα να κάνει τρομερή εντύπωση (δείτε την είσοδο της εδώ).

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε να πηγαίνει κάποια χρόνια πίσω σε αυτά του ελληνικού κινηματογράφου! Στην παρέα της βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Τερέζα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Άρτεμις Ματαφιά.

Ανάμεσα λοιπόν στα τραγούδια και στους χορούς, που είδαμε στο πλατό της εκπομπής ακούστηκαν και πολύ ωραίες ιστορίες μιας άλλης εποχής, όπως αυτή που αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για το φλερτ, που δεχόταν από γνωστά ονόματα.

Η αποκάλυψη της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τον Αριστοτέλη Ωνάση

«Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες. Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για την Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.