«Επειδή ακούγονται πολλά για τους αντιπάλους...» - Η απρόσμενη συνάντηση της Ελένης Τσολάκη με πασίγνωστο παρουσιαστή

Η αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Επειδή ακούγονται πολλά για τους αντιπάλους...» - Η απρόσμενη συνάντηση της Ελένης Τσολάκη με πασίγνωστο παρουσιαστή

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Κυριακής 29/01 η Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή της. Αφού λοιπόν καλημέρισε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια συνάντηση που προηγήθηκε με τον Νίκο Μάνεση,

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος του Alpha συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο, όταν βρέθηκαν στο ίδιο φανάρι με τα οχήματά τους.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την τυχαία συνάντησή της με τον Νίκο Μάνεση

«Σήμερα το πρωί οδηγούσα για να έρθω από το πρωί στο γραφείο και ήταν άδειος ο δρόμος εκεί στην Πεντέλης που κατέβαινα. Όπως σταματάω στο φανάρι και κάνω δεξιά, ποιον βλέπω δίπλα μου; Τον Νίκο Μάνεση», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Μάλιστα, οι συνεργάτες ρώτησαν εάν συνομίλησε με τον δημοσιογράφο, ωστόσο η ίδια δεν πρόλαβε να τον χαιρετήσει: «Δεν με είδε γιατί άναψε το φανάρι. Γλυκό φιλί στον Νίκο Μάνεση γιατί ακούγονται πολλά για τους αντίπαλους στις ζώνες και στα κανάλια. Ορίστε, να δείξουμε ότι είναι ένα αυθόρμητο, γλυκό φιλί», είπε η Ελένη Τσολάκη για τον Νίκο Μάνεση. Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια έκανε και μια αποκάλυψη για την σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Ποιος από τους 2 ωστόσο βγήκε πρώτος χθες 28/1 στη πρωινή ζώνη

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 12,9
  • OPEN: Λάβα 3
  • ΑΝΤ1: Κων/νου και Ελένης 10,7
  • MEGA: Συμπέθεροι από τα Τίρανα (Ε) 13,7
  • STAR: Dot 5,3
  • ALPHA: Καλύτερα Δε Γίνεται 16
  • ΕΡΤ: Δυο στη 1 1,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.