Survivor All Star: «Δεν με αφορά η Ελευθερίου! Αν υφίσταται κάποια σχέση με τον Μάριο...» - "Σφάζει" με το γάντι η Καρολίνα

Χαμός με τις νέες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν με αφορά η Ελευθερίου! Αν υφίσταται κάποια σχέση με τον Μάριο...» -

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 29/1 η εκπομπή Open Weekend.

Η ίδια μεταξύ άλλων απάντησε για την σχέση της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο με τον Μάριο Πρίαμο.

«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 - 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια της Καρολίνας και μάλιστα χθες 29/1 προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση όλο νόημα (δείτε την εδώ).

Οι νέες δηλώσεις της Καρολίνας

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια είπε:

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι και είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Στην ερώτηση για το αν θα έχουν καλές σχέσεις μετά, απάντησε: «Τι θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα».

«Δεν με αφορά η Ελευθερία Ελευθερίου. Αν υφίσταται κάποια σχέση με τον Μάριο… ήταν στο παρελθόν του», είπε σε άλλο σημείο.