«Αγάπη μου γλυκιά δεν θα...» - Η έντονη ενόχληση της Βαλαβάνη για την σχέση Βασάλου & Σοφιάνας

Η ερώτηση που την εξόργισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αγάπη μου γλυκιά δεν θα...» - Η έντονη ενόχληση της Βαλαβάνη για την σχέση Βασάλου & Σοφιάνας

Στις τηλεοπτικές της κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/01 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor All Star αλλά και στο αν είχε καταλάβει την σχέση του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ενοχλήθηκε έντονα, όταν ρωτήθηκε ξανά για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα σενάρια για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανοιχτά στο DownTown Κύπρου, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή...

Ο εκνευρισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Έχει βγει η φήμη ότι και εσύ έχεις μια άλλη σχέση, αλλά και ο Κωνσταντίνος ακούστηκε ότι είναι με τη Σοφιάννα Αβραμάκη…», της είπε η δημοσιογράφος με την Ευρυδίκη να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Εγώ εδώ είμαι για να μιλήσω για το Survivor. Αγάπη μου γλυκιά, σέβομαι τη δουλειά σου, εκτιμώ ότι είστε όλοι εδώ και με περιμένατε να βγω. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου», απάντησε με έντονο ύφος.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Survivor All Star: «Θεωρώ ότι το format δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που αποχωρείς οικειοθελώς, δεν μπορείς να ξαναμπείς, αυτό συμβαίνει και στους προηγούμενους κύκλους. Όπως επίσης και όποιος παίκτης αποχωρεί από την απόφαση κοινού, δεν είναι και σωστό να ξαναμπεί», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι τελευταίες λέξεις που είπε ο Βασάλος στην Βαλαβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

«Ο Κωνσταντίνος στο πρώτο Survivor εμφανίστηκε στο τρίμηνο. Δε μίλαγε. Δεν είχαμε ακούσει τη φωνή του. Ο Κωνσταντίνος πλέον είναι διαφορετικός. Εμένα μου είπε ότι “θα πάω για να το κερδίσω. Αν έρθει, καλώς να έρθει. Εγώ θα πάω για να το κερδίσω”. Από εκεί και πέρα ειναι πάρα πολύ χαλαρός και βελτιώνεται πάρα πολύ αγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.