Survivor All Star: «Εσύ τι λες να μείναμε στην τυπικούρα;» - Τι έδωσε ο Μάριος στην Καρολίνα πριν αποχωρήσει

«Είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Εσύ τι λες να μείναμε στην τυπικούρα;» - Τι έδωσε ο Μάριος στην Καρολίνα πριν αποχωρήσει

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παραχώρησε η Καρολίνα Καλύβα στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η ίδια απάντησε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο «Survivor All Star» με τον Μάριο και τον Μπο.

«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 - 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια της Καρολίνας και μάλιστα χθες 29/1 προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση όλο νόημα (δείτε την εδώ).

Διαβάστε επίσης: Γεννήθηκε στον Καναδά αλλά οι γονείς της είναι... - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Καρολίνας Καλύβα

Η Καρολίνα απαντά ανοιχτά για τον Μάριο και τον Μπο

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή. Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή.

Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Τίποτα άλλο. Το τι λέει ο κόσμος έξω, αφορά εκείνον. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί.

Σίγουρα θα μιλήσω στον Μπο, δε θα το αφήσω έτσι. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα. Ο Μάριος στην αποχώρησή μου ήταν πάρα πολύ διακριτικός, είχε μεγάλη ψυχραιμία. Μου έδωσε κάτι ο Μάριος πριν αποχωρήσω. Εσύ τι λες να μείναμε στην τυπικούρα; Εντάξει όσο μπορέσαμε αποχαιρετηθήκαμε, είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω», είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά από όλα όσα είπε η Καρολίνα).