Αντιδράσεις στο Instagram με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Απίστευτο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Konstantina Spyropoulou
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο στις 3/1 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει αφιερώσει όλον της τον ελεύθερο χρόνο στο παιδάκι της, που αποτελεί φυσικά την πρώτη της προτεραιότητα. Ωστόσο, όποτε έχει λίγο κενό, κάνει γυμναστική και ήδη η διαφορά στο κορμί της είναι εμφανέστατη (δείτε εδώ πόσα κιλά έχει χάσει).

Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα παραμένει ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της καθημερινότητα.

Υπάρχει, όμως, μία φωτογραφία που δεν δημοσίευσε ποτέ στο προφίλ της, αλλά έγινε γνωστό πως πήρε και βραβείο. Πρόκειται για μία φωτογραφία που τράβηξε η Ελληνίδα φωτογράφος, Ναταλία Ρίζου, η οποία την βοήθησε να κατακτήσει το 40ο της βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Βρεφικής φωτογραφίας.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση της φωτογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με πλήθος κόσμου να την χειροκροτά, ενώ η παρουσιάστρια σχολίασε από κάτω τα emoji με τα παλαμάκια, δείχνοντας την υπερηφάνεια της για την συνεργασία τους και για τον επίτευγμα αυτό.

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ολόγυμνη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 29/1, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ακόμα μια φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη.

Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά, μιας και πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό στιγμιότυπο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν.