«Στα μισά που είπε φάσκει και αντιφάσκει! Είναι...» - Η Ελένη Τσολάκη απαντά στην μητέρα της Καρολίνας Καλύβα

Μετά τις κατηγορίες πως λένε στην εκπομπή της ψέματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στα μισά που είπε φάσκει και αντιφάσκει! Είναι...» - Η Ελένη Τσολάκη απαντά στην μητέρα της Καρολίνας Καλύβα

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου παρενέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 28/1 η μητέρα της Καρολίνας διότι ενοχλήθηκε φανερά από τις δηλώσεις που έκανε η κολλητή φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ τι είπε η πρώτη).

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξε. Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες.

Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω. Ισχύει ότι μου έδωσε δύο κομποσχοίνια από το Άγιο Όρος για να της τα δώσω» διευκρινίζει η κυρία Ζωή και δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον λόγο της κόρης της, ώστε να μη χρειάζεται κάποιου είδους υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολίνας.

Η on air απάντηση της Ελένης Τσολάκη στην μητέρα της Καρολίνας

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να απαντήσει στην μητέρα της Καρολίνας και τα όσα είπε, μέσα από την εκπομπή της.

«Όλοι οι φίλοι του Μπο τα ίδια με τη Γεωργία (Βρανά) λένε, αλλά η κυρία Ζωή υποστηρίζει κάτι άλλο και είπε πως όσα ακούστηκαν εδώ στην εκπομπή ήταν ψέματα. Είναι πολλά τα σημεία στα οποία έχουμε τις αντιρρήσεις μας. Στα μισά που είπε φάσκει και αντιφάσκει. Αρχικά, δεν είπε κανένας για τη δεύτερη ψηφοφορία, για την πρώτη μιλήσαμε. Επίσης, είπαμε ότι συναντήθηκαν στο Λουτράκι, έχουμε και τη φωτογραφία από το Instagram της. Το επιβεβαιώνει και η ίδια» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.