Ένας χρόνος από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνό του

Με κάτω το κεφάλι και μαυροφορεμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από τον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 29 Ιανουαρίου 2022 μετά από τροχαίο με τη μηχανή του, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες του.

Το πρωί της Κυριακής 29/1, η οικογένεια του Πάνου Νάτση, μαζί με φίλους και συγγενείς βρέθηκαν στο Νεκροταφείο στο Σχιστό για το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του. Φυσικά, το παρών έδωσε και η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου η οποία πολύ συχνά μιλάει για τον αδικοχαμένο ηθοποιό με πολύ συγκινητικά λόγια.

Μάλιστα, η μουσικός είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη και είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων τη διαδικασία, που ακολούθησε σε περίπτωση, που θελήσει να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ντυθώ «τούρτα», δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ πιο εναλλακτικός τύπος ούτως ή άλλως. Το μητρικό ένστικτο κάνει κύκλους σε μένα, τώρα κοιμάται βαθιά. Το θεωρώ πολύ εγωιστικό, το έχω σκεφτεί. Τώρα είμαι στο όχι. Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, παρά με το ζόρι και εκβιαστικά να προσπαθήσεις να διαιωνίσεις το DNA σου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ στο παρελθόν να αποκτήσω ένα παιδί.

Έχω φέρει μία παραμάνα από βοηθό στο κεφάλι ενός πελάτη. Όπως ήταν μαζί με όλα τα ποτά, τις σόδες και τα παγάκια τη γύρισα πάνω στο κεφάλι ενός πελάτη. Το άξιζε όμως. Μου έκανε περίεργα σχόλια για το σώμα μου, ξέφευγαν του ορίου που έχω εγώ», είχε πει η Διονυσία Γεωργιάδου για το ζήτημα της μητρότητας.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς στο μνημόσυνο ήταν και ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος συνεργαζόταν μέχρι και τελευταία στιγμή με τον Πάνο Νάτση στην ίδια θεατρική παράσταση (δείτε εδώ τις σπαρακτικές του δηλώσεις).

Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο του Πάνου Νάτση

Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο του Πάνου Νάτση 2

Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο του Πάνου Νάτση