Μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Χρήστου - Εξελίξεις μετά τις φήμες ρήξης ανάμεσα σε Μάστορα & Καληφώνη

Εξηγούνται πολλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση βλέπουμε να γίνεται γύρω από το όνομα του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλιάς Καληφώνη, οι οποίοι δίνουν σημάδια για την προσωπική τους ζωή, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Από το καλοκαίρι το μοντέλο και ο τραγουδιστής έχουν έρθει πολύ κοντά και στη συνέχεια με την έναρξη των βραδινών σχημάτων στην Αθήνα βλέπαμε η Γαρυφαλιά να μην λείπει από το πλευρό του Χρήστου.

Τελευταία μάλιστα, το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Μάστορας συζητήθηκε πολύ, όταν αντέδρασε πολύ έντονα την στιγμή που θαμώνες την πλησίασε για να την φλερτάρει. Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί βίντεο που τον δείχνει καθαρά να χαρακτηρίζει "βλάκα" τον άνδρα και στη συνέχεια να του κάνει νοήματα να φύγει από δίπλα της.

Έτσι λοιπόν αρχίσαμε να θεωρούμε, πως είναι οι δύο τους ζευγάρι, όταν από την άλλη άρχισαν να βγαίνουν φήμες φήμες για κρίση ανάμεσα τους, με την Καληφώνη να διασκεδάζει σε άλλα μπουζούκια.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό την Πέμπτη 17/1 όχι μόνο σχολιάστηκε το όλο νόημα post του μοντέλου (δείτε το εδώ) ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε, πως τρίτο πρόσωπο από το περιβάλλον τους προσπάθησε να τους φέρει πιο κοντά, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από το Μάστορα.

Εξελίξεις για το τι συμβαίνει ανάμεσα στο Χρήστο Μάστορα και στη Γαρυφαλιά Καληφώνη

Το Σάββατο 29/1 ωστόσο η Γαρυφαλιά έκανε τη διαφορά και πήγε ξανά στο κέντρο, που τραγουδάει ο Χρήστος. Έτσι περάστηκε το μήνυμα, πως τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 29/1 έγινε γνωστό, πως υπήρξαν όντως κάποια σύννεφα, όμως η Γαρυφαλιά μπαινοβγαίνει και πάλι στο σπίτι του τραγουδιστή, κάτι που δείχνει, πως ξεπερνάνε τα εμπόδια.

Μάστορας & Καληφώνη
NDP