Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Φτώχεια, πόλεμο στην Αλβανία...μοίραζα φυλλάδια» - Τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια της Φουρέιρα λίγο πριν γίνει μητέρα

Όσα δεν έχει πει ποτέ!

«Φτώχεια, πόλεμο στην Αλβανία...μοίραζα φυλλάδια» - Τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια της Φουρέιρα λίγο πριν γίνει μητέρα
NDP
News 29.01.2023 21:27
Από Ελένη Μήτση

Την πρώτη και επίσημη φωτογράφηση της εγκυμονούσας Ελένη Φουρέιρα είδαμε στην Κυριακάτικη (29/1) Vogue με την τραγουδίστρια να μιλάει αποκαλυπτικά για την εγκυμοσύνη της αλλά και για πολλά προσωπικά της.

Η πολύ πετυχημένη pop τραγουδίστρια μπορεί να είναι πολύ κοντά στην ημέρα, που θα έχει στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ το φύλο του μωρού) μέσα από τη συνέντευξή της όμως αποκάλυψε, πως πέρασε από πολλές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στο σημείο αυτό.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς.

Ο Αλµπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες.

Ήταν µια δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. ∆εν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Πολύ συγκινητική ήταν και η εξομολόγηση της Φουρέιρα σχετικά με τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, τον πόλεμο που έζησε αλλά και όσα πέρασε εργαζόμενη ως ανήλικη. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά τα θεωρεί εφόδια της για τόσο για το δικό της μέλλον όσο και για τον τρόπο, που θα μεγαλώσει το μωρό της.

Ελένη Φουρέιρα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με τζιν μπουφάν, τζιν παντελόνι και την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω - Η νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον 9ο μήνα

Ελένη Φουρέιρα: «Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι...» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της για την εγκυμοσύνη της

Share