Είναι επίσημο - Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Δανάη Παππά & ο Λάμπρος Λαζάρης

Είναι full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάμπρος Λαζάρης και η Δανάη Παππά είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα πολύ λαμπερό και ευτυχισμένο ζευγάρι, που απασχολεί πάντα τα φώτα της δημοσιότητας ευχάριστα μέσα από τον έρωτά τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Δανάης για τη μητρότητα).

Πρόσφατα μάλιστα έκαναν άλλη μια απόδραση για δύο εκτός Ελλάδος με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 να τους εντοπίζει την Παρασκευή 20/1 στο αεροδρόμιο. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως θα φύγουν για το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για το μυστικό τους ώστε να μην βαλτώνει η σχέση τους.

«Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος μου, επίσης δεν έχει πολύ χρόνο. Θέλουμε όταν βρίσκουμε, έστω και ένα Σαββατοκύριακο, να κάνουμε κάτι γιατί είναι ωραίο και για τη σχέση αυτό το πράγμα, ώστε να μην βαλτώνεις, να έχεις κάτι να περιμένεις».

Όσο για τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τα σχέδια με τον Λάμπρο Λάζαρη, δήλωσε: «Όλα μέσα στη ζωή είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να ζεις την κάθε στιγμή ακριβώς όπως είναι και να μην κρατάς το συναίσθημά σου προς τα πίσω. Αν νιώθεις κάτι για τον άλλον, να του το δείχνεις».

Τα ευχάριστα όμως για το ζευγάρι φαίνεται, πως δε σταματούν αφού σύμφωνα με το περιοδικό secret πήραν άλλη μια απόφαση για το κοινό τους μέλλον, η οποία αποδεικνύει, πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι σοβαρά.

Ο Λάμπρος Λαζάρης και η Δανάη Παππά έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Πιο αναλυτικά, η Δανάη και ο Λάμπρος αγόρασαν ένα εξοχικό μιας και αγαπάνε πολύ τα ταξίδια στο Μεγανήσι. Το Μεγανήσι είναι το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Πριγκηπονήσων Λευκάδας, γι' αυτό ονομάζεται έτσι και η πρόσβαση στο νησί γίνεται μόνο από την πλευρά της Λευκάδας.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο επιχειρηματίας έχει καταγωγή από το νησί της Λευκάδας, οπότε και η αγορά του σπιτιού στο σημείο δεν είναι καθόλου τυχαία.

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λαζάρης
lambros_lazaris - instagram