«Το έχω πει και δημόσια για...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ελισάβετ Μουτάφη για την επαγγελματική και όχι μόνο ζωή της

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το έχω πει και δημόσια για...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ελισάβετ Μουτάφη για την επαγγελματική και όχι μόνο ζωή της

Το βράδυ της Κυριακής (29/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, που πριν από μερικούς μήνες μίλησε για την απώλεια που την "τσάκισε" (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για όλους και για όλα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στην επιτυχιμένη σειρά "Βέρα στο Δεξί", την χρόνια απουσία της από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά έκανε λόγο και για κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ Μουτάφη για υποκριτική και όχι μόνο

Η ηθοποιός μαζί με την φίλη και συοδοιπόρο στην επαγγελματική της πορεία, Μαρίνα Ασλάνογλου μολώντας στην εκπομπή του Open, έκαναν ένα "Throw Back" στην τότε συνεργασία τους και την γνωριμία τους που κρατά ακόμη και τώρα, αλλά απέρριψαν και το ενδεχόμενο για κάποιο τηλεοπτικό από κοινού σχέδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως θα κάναμε τηλεόραση μαζί με την Μαρίνα, τα πάντα θα κάναμε μαζί. Μου έχουν προτείνει πολλά χρόνια πριν να κάνω μια εκπομπή, τότε με τη «Βέρα στο δεξί» και φυσικά τότε ήμουν αρνητική αλλά τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου. Το έχω πει και δημόσια. Αν είναι κάτι που με αφορά, βεβαίως πια θεωρώ ότι παντού μπορούμε να μπούμε εάν μας ενδιαφέρει κάτι»

Και οι δύο κυρίως, ωστόσο, εμφανίστηκαν κάθετα αντίθετες με μια πιθανή συμμετοχή σε ριάλτιι πρόγραμμα. «Δεν είναι σνομπαρία, αλλά δεν είναι κάτι που μας ταιριάζει».

«Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε αλλά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχει τρομερό δέσιμο, τρομερή αγάπη, επικοινωνία, ταύτιση σε πάρα πολλά πράγματα και μια κοινή πορείας ζωής ουσιαστική» πρόσθεσε με τρυφερότητα η Μαρίνα Ασλάνογλου στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο Open.

Επιπλέον, στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τις κατινιές, που... δεν έχει κάνει.

«Ποτέ δεν μύρισα ρούχα συντρόφου μου για να μάθω που ήταν, δεν έχω κοιτάξει κινητό», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.