«Από τις ειδήσεις έμαθα ότι...» - Θύμα του λογιστή που απαγχονίστηκε στο Μοσχάτο η Βίκυ Κάβουρα

Καταγγέλλει ότι της πήραν το αυτοκίνητο και τις πηγαίνουν κλήσεις στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει η Βίκυ Κάβουρα, καθώς όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, έπεσε θύμα απάτης από τον λογιστή που απαγχονίστηκε στο Μοσχάτο, με 47χρονη να είναι κατηγορούμενη για την συμμετοχή της στο θάνατο του.

Για την ιστορία: Ο 50χρονος λογιστής και πατέρας δυο κοριτσιών και κίνητρο του εγκλήματος, σύμφωνα με τη δράστιδα ήταν τα χρήματα που της χρωστούσε το θύμα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την 47χρονη, οι δυο τους μάλωσαν και τότε εκείνη πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω». Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Η ίδια φέρεται να έχει πει, στην κατάθεσή της ότι «τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» και όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος μάλιστα ήταν φίλος πρώην παίκτη του Survivor με τον ίδιο να μιλά για τη σχέση τους.

Θύμα του και η Βίκυ Κάβουρα

«Μια πολύ γνωστή εταιρία έδινε 60 και παραπάνω αυτοκίνητα σε μια άλλη εταιρεία με μόνο 3 υπαλλήλους ώστε να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό... Εγώ, και πολύς κόσμος, νοικιάσαμε από αυτούς αυτοκίνητα και πληρώναμε κάθε μήνα το ανάλογο ποσό. Δίναμε ως εγγύηση χρήματα ή κάποιο αυτοκίνητο. Αυτά τα χρήματα έχουν χαθεί.

Κάλεσα τον 50χρονο λογιστή για να τον πληρώσω. Ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Τρόμαξα αλλά δεν έδωσα σημασία. 2-3 μέρες μετά πληροφορήθηκα για αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα. Πάρα πολύς κόσμος την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση και έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μου έχει χαθεί. Έφαγα μια κλήση και δεν ξέρω ποιος το έχει. Είναι στο όνομα μου», αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.

«Ο λόγος που το αναφέρω ότι γιατί ξέρω ότι πάνω από 60-70 άτομα την έχουν πατήσει και είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μπορούσε να επικοινωνήσουν όλοι μαζί και να προσπαθήσουν ότι μπορούσε να το διεκδικήσουμε. Είναι κρίμα. Την πατήσαμε», ανέφερε στην συνέχεια.