«Όλα αυτά τα 28 χρόνια κάνει...»: Η απάντηση της Νικολούλη στην ανακοίνωση του Κούγια

Τι συνέβη ακριβώς; 

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όλα αυτά τα 28 χρόνια κάνει...»: Η απάντηση της Νικολούλη στην ανακοίνωση του Κούγια

Τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί μια νέα κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Αγγελικής Νικολούλη. Ο δικηγόρος πριν από μερικά 24ωρα "άδειασε" την παρουσιάστρια του Mega (δείτε εδώ τα όσα είπε) και δεν δίστασε να την "δικάσει" κανονικότατα.

Όλα ξεκίνησαν με μια παρεξήγηση είδαμε να δημιουργείται μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Αγγελικής Νικολούλη σχετικά με την 27/1 εκπομπή Φως στο τούνελ, η οποία είχε ως θεματολογία της την υπόθεση της Πάτρας.

Ο δικηγόρος, που έχει αναλάβει τη υπεράσπιση της μητέρας τόνισε, πως η εκπομπή ήταν στημένη και έτσι μίλησε αρχικά το Σάββατο 28/1 στο Χαμογέλα και πάλι.

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή με μοναδικούς καλεσμένους ιατροδικαστές και χωρίς να έχουν κάνει ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο για αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Θα σας πω ποιες ερωτήσεις έπρεπε να του κάνει ο κύριος Φρέσκος, που δεν τις έκανε. Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ.

Λυπάμαι, γεια σας, γεια σας» είπε κοφτά στην παρουσιάστρια ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Έχει γίνει μια προσωπική βεντέτα στο τέλος, δηλαδή μιλάμε περισσότερο για το μεταξύ τους, τι λέει πιστεύει ο ένας για τον άλλον και δεν μιλάμε για την υπόθεση», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Αλέξη Κούγια και τον Νίκο Καρακούκη.

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη για το "άδειασμα" του Κούγια

«Όλα αυτά τα 28 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη κάνει σωστά τη δουλειά της, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία. Οι διάλογοι που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του κ. Κούγια είναι φανταστικοί. Ό,τι έχει να πει η Αγγελική Νικολούλη θα το πει μέσα από την εκπομπή της», απάντησε το περιβάλλον της Αγγελικής Νικολούλη στη «Super Κατερίνα».