«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα...» - Οι πρώτες κοινές δηλώσεις Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση

H πρώτη γνωριμία και η απάντηση για τα τρυφερά τετ α τετ στα μπουζούκια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα...» - Οι πρώτες κοινές δηλώσεις Γιώργου Αγγελόπουλου και Δήμητρας Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και πλέον δεν κρύβουν την μεταξύ τους σχέση, δημοσιεύοντας μάλιστα και κοινά στιγμιότυπα στα προφίλ τους στο Instagram.

Μέσα από νέο ρεπορτάζ και πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν την Κυριακή 28/1 από το Καλύτερα δε γίνεται έγινε γνωστό, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους αλλά και πως ήρθαν εν τέλει οι δύο τους πιο κοντά. Πριν από δύο μήνες λοιπόν έμελλε να αλλάξει η ζωή του Ντάνου, ο οποίος είχε επισκεφτεί το δικηγόρο του για να υπογράψει ένα συμβόλαιο τη στιγμή, που μπήκε στο ίδιο γραφείο και η Δήμητρα για τον ίδιο λόγο.

Τα πρώτα βλέμματα έπεσαν και οι δύο γρήγορα κατάλαβαν, πως μεταξύ τους κάτι υπάρχει, με το δικηγόρο να προτείνει στη Δήμητρα να πάει και εκείνη μαζί τους για ποτό, στο μαγαζί, που θα συνέχιζαν.

Διέψευσαν τα όσα γράφτηκαν Βαμβακούση - Αγγελόπουλος

Επιστρέφοντας Δήμητρα Βαμβακούση και Γιώργος Αγγελόπουλος από την Θεσσαλονίκη, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τους συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου έκαναν και τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις, απαντώντας στα όσα έχουν γραφτεί.

Μπορεί να μην είπαν καθαρά πως είναι ζευγάρι, ωστόσο, αποκάλυψαν πως τα όσα ακούστηκαν για την γνωριμία τους δεν ισχύουν και ανέφεραν πως γνωρίστηκαν στα αλήθεια.

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ οπότε είναι χαρά μας το να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό και σύντομα θα δείτε κάτι ωραία πράγματα που έρχονται», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά του, τώρα ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει, πάντως γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε πως έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο τον έδιωξαν και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για αυτή την όμορφη συνεργασία μέχρι στιγμής», ξεκαθάρισαν για τη γνωριμία τους.

«Δεν σημαίνει πως πρέπει να πούμε περισσότερα για αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις φωτογραφίες τους από τα μπουζούκια, με την Δήμητρα Βαμβακούση να απαντάει: «Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος, ποιος είναι τριγύρω κλπ. Νομίζω ότι και έτσι να είναι και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά... δεν το χαλάτε λίγο;».