Survivor All Star: «Πάρε την στον γάμο σου...» - Η αποστομωτική ατάκα του Τριαντάφυλλου για την Καρολίνα Καλύβα

Όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Πρωινό

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Πάρε την στον γάμο σου...» - Η αποστομωτική ατάκα του Τριαντάφυλλου για την Καρολίνα Καλύβα

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ενημερωτική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα είχε αναφερθεί στο όνομα ενός παίκτη του Survivor All Star, που σύμφωνα με αυτόν παίρνει ντόπα (δείτε εδώ ποιος) μίλησε στον τηλεοπτκό φακό του ΑΝΤ1 για το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου.

Βέβαια, ο Ντάφυ είχε σχολιάσει πριν από λίγες μέρες παλιούς και καινούργιους παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης στη συνέχεια τον είδαμε να μιλάει αποκαλυπτικά για το φλερτ του Άγιου Δομίνικου, που έφερε τα πάνω κάτω κάτι που το κάνει συχνά πυκνά.

«Η Καρολίνα μού είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά το φόνο είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Η αποστομωτική ατάκα του Τριαντάφυλλου για την Καρολίνα από το Survivor All Star

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε με μια παροιμία κάνοντας χιούμορ και πετώντας σπόντα για τα όσα έγιναν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και οι δηλώσεις που κάνουν έξω το από αυτό.

«Την Καρολίνα πάρε την στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί. Είναι περίεργο.

Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου. Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και την Μαριαλένα που ήταν μαζί», αποκαλύπτει ο Τριαντάφυλλος.