Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Βασίλης Ζούλιας: Η συγκινητική ανάρτηση του σχεδιαστή και τα όλο νόημα λόγια του

Δυνατό Throwback...

Βασίλης Ζούλιας: Η συγκινητική ανάρτηση του σχεδιαστή και τα όλο νόημα λόγια του
NDPPHOTO
News 30.01.2023 15:29
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο Βασίλης Ζούλιας έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο ταξίδεψε στο παρελθόν και στα παιδικά του χρόνια. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, που πρόσφατα μίλησε για τις καταχρήσεις που έκανε και κάνει ακόμη (δείτε εδώ τα λόγια του) δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία, συνοδευόμενο από ένα μήνυμα όλο νόημα.

Η φωτογραφία του Βασίλη Ζούλια από την παιδική του ηλικία

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας, γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία, αλλά και μερικά λόγια καρδιάς, τα οποία αφιέρωσε στον νεότερο εαυτό του.

Στην ανάρτησή του στο Instagram φαίνονται δύο φωτογραφίες, στα αριστερά μια φωτογραφία από σήμερα και στα δεξιά μια φωτογραφία σε μικρή ηλικία. Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο ίδιος έκανε μια αφιέρωση στο μικρό παιδί μέσα του, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα θέλω να αγκαλιάσω το μικρό παιδί μέσα μου. Αυτό το μικρό παιδί που έτρεχε χαρούμενο σε ένα λιβάδι με ζουμπούλια στην Άνδρο, χαρούμενο, ελεύθερο χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν εκείνη τη μοναδική στιγμή απόλυτης χαράς και ξεγνοιασιάς της παιδικής του ηλικίας. Τον μικρό Βασιλάκη και να του πω δυνατά, Σ αγαπώ πραγματικά σ αγαπώ.

Επίσης να του πω ένα μεγάλο Μπράβο! Όπως θα τον κοιτάω στα μάτια, έχοντας τον στην αγκαλιά μου θα του πω ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει στη ζωή του και θα ‘ρθει η στιγμή που θα ξαναβρεθούμε εμείς οι δυο, αφού περάσουν τα σαράντα κύματα. Αν έχεις περάσει από σαράντα κύματα και εσύ και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, αγκάλιασε αυτό το παιδί μέσα σου και δώσε του τώρα την αγάπη που δικαιούται. Όχι δεν είναι αργά, ποτέ δεν είναι αργά να σε αγαπήσεις και να συνεχίσεις να σε αγαπάς. Από εκείνο το σημείο, σήκω τώρα και κατέκτησε τον κόσμο, αφέσου στη διαθέσιμη, ορμητική σαν καταρράκτη αγάπη, γιατί δεν σου αξίζει τίποτε λιγότερο. Πέρασες πολλά για να φτάσεις ως εδώ. Βάλε μπροστά το όνομα σου και πες όσο πιο δυνατά μπορείς. Σ αγαπώ, πραγματικά σ αγαπώ και άσε τα θαύματα να ξεδιπλωθούν … Έτσι ακριβώς είναι. PS don’t let the picture on the right fool you. concentrate on the picture on the left. I’m also bad ass».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κακώς έκανα το δοκιμαστικό για το My Style Rocks» - "Κόλαφος" γνωστός σχεδιαστής

«Αν μπορούσα να του μιλήσω στο τηλέφωνο θα του έλεγα να...» - Τα συγκινητικά λόγια του Βασίλη Ζούλια για τον Περικλή Κονδυλάτο στο Survivor All Star

Share