«Έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι» - Η Χριστίνα Κεφαλά "επιτέθηκε" δημόσια στους υποστηρικτές του Κατσούλη & της Μαριαλένας στο Survivor All Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι» - Η Χριστίνα Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι μία από τις γυναίκες που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο και από τις πίστες του Survivor και φέτος ετοιμάζεται να μπει ξανά στο παιχνίδι (δείτε εδώ με ποιους άλλους). Γι' αυτό, λοιπόν, παρακολουθεί όλα όσα γίνονται παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα και σχολιάζει μέσα από τα social media της.

Την Κυριακή 29/1, μάλιστα, η ίδια είχε προχωρήσει στην δημοσίευση μερικών story μιλώντας για την απόφαση των μπλε να βγάλουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη, "καταδικάζοντας" την Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά κύριο λόγο.

Χαμός με την Χριστίνα Κεφαλά, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star

Την Δευτέρα 30/1, λοιπόν, με αφορμή το γεγονός πως εξαιτίας των αναρτήσεών της δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων, με πολλούς να στέκονται στο ότι ήταν πρώην σύντροφος του Σάκη Κατσούλη και γι' αυτό επιτίθεται στην νυν του, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μια και καλή.

«Το θεωρώ αδικία άλλη μια φορά να γίνεται το ίδιο συμβάν κάθε χρόνο το ίδιο και το ίδιο, μόνο που τώρα ο κόσμος μας ξέρει όλους, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Να πω ότι συγκεκριμένα για την κοπέλα που ανέβασα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και το έχω αποδείξει αυτό και στο δικό μας Survivor το 2021. Δεν έχω πρόβλημα πραγματικά. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Φυσικά, η κοπέλα μάς έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση που το λέει και μόνη της, ότι δεν το έχει βρει και θέλει να φύγει, είπα ως παράδειγμα εκείνη.

Γιατί δεν ψηφίζουν εκείνη που δεν το βρίσκει 4 εβδομάδες και ψηφίζουν τον Κρις που είναι μια εβδομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι για να μάθεις τα αγωνίσματα, να χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να βρεις τα πατήματά σου.

Ωστόσο να ξεκαθαρίσω στους φανς εκείνων των δύο παιδιών που είναι ζευγάρι, ούτως ή άλλως δεν σας χρειαζόμουν γιατί έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι, αφού το πάτε επί προσωπικού. Δεν έχω να πω κάτι, ήταν απλά ένα παράδειγμα. Ο κόσμος ήταν κακός», είπε χαρακτηριστικά.

«Ααα ναι γιατί κάποιοι δεν καταλάβαν τα ονόματα. Για Σάκη+ Μαριαλένα μιλάω. Ευχαριστώ», έγραψε στο τελευταίο story της.

Χριστίνα Κεφαλά για Κατσούλη και Μαριαλένα
Instagram / Χριστίνα Κεφαλά