«Είχε κάνει τατουάζ σε περίεργο σημείο και ήθελε να...» - Το πιο ακραίο περιστατικό του Γιώργου Λιβάνη με θαυμάστρια

Πως το διαχειρίστηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε κάνει τατουάζ σε περίεργο σημείο και ήθελε να...» - Το πιο ακραίο περιστατικό του Γιώργου Λιβάνη με θαυμάστρια

Στα καλύτερά του βλέπουμε να είναι ο Γιώργος Λιβάνης και συγκεκριμένα να αποθεώνεται από το κοινό στις εμφανίσεις, που κάνει στο Fantasia μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον οποίο και θαυμάζει όπως εξομολογήθηκε στη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στο Πάμε Δανάη τη Δευτέρα 30/1.

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας αγαπημένος μου καλλιτέχνης. Τον θαυμάζω για τα τραγούδια του, τη στάση που κρατάει στη μουσική, αλλά κυρίως για τη φωνή του», είπε ο Γιώργος Λιβάνης για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Το νέο του κομμάτι με τίτλο ''Ένας αλήτης είμαι'', όπως τόνισε και ο ίδιος είναι το πρώτο του ζεϊμπέκικο και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στο μαγαζί, αλλά και από την απήχηση του στα social media δε θα ξεχαστεί καθόλου γρήγορα.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά του ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρθηκε και στο κομμάτι των θαυμαστριών, καθώς και στις πιο έντονες μορφές φλερτ, που μπορεί να έχει δεχθεί στα μαγαζιά, που τραγουδάει από γυναίκες (δείτε εδώ το εντυπωσιακό του σπίτι).

Η πιο ακραία στιγμή που έχει ζήσει ο Γιώργος Λιβάνης με θαυμάστρια

«Συμβαίνουν πολλά άβολα περιστατικά πάνω στην πίστα. Πριν λίγες μέρες ήρθε στο μαγαζί ένα παιδί που χόρευε πολύ ωραία ζεϊμπέκικο και έγινε viral στο Tik Tok. Την ώρα που χόρευε το παιδί αυτό έφαγε μία τούμπα πάνω στην πίστα και αυτό ανέβηκε στο Tik Tok και έγινε viral.

Το αντιμετώπισα με πολύ χιούμορ. Πριν δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη ήρθε μία κοπέλα που είχε κάνει τατουάζ σε ένα περίεργο σημείο του σώματος της και ήθελε να μου το δείξει. Δίπλα μου ήταν η αδερφή μου και άλλος κόσμος. Η κοπέλα είχε κάνει τατουάζ το όνομά μου», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.