Έχει χωρίσει με τον πρώην αλλά είναι κολλητοί - Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για τη νέα της σχέση

Τα είπε όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες δηλώσεις παρακολουθήσαμε από την Κατερίνα Ζαρίφη στο Πρωινό μας τη Δευτέρα 30/1 με την ηθοποιό - δημοσιογράφο να μιλάει αφενός για τα επαγγελματικά της και αφετέρου για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ όσα είπε για τον νυν σύντροφό της).

Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να μιλήσει και για ένα θέμα κάπως λεπτό, το οποίο ωστόσο σχολιάζεται συχνά για εκείνη και αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα κιλά της.

«Υπάρχουν τα κοπλιμέντα και τα προσβλημέντα. Η φράση “τι ωραία που είσαι τώρα που αδυνάτισες” είναι… προσβλημέντο και όχι κοπλιμέντο. Το μεγαλύτερο bullying στην ελληνική πραγματικότητα το τρώνε οι άνθρωποι με κιλά, γιατί είναι το πιο εμφανές. Είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μπορεί να χτυπάει το τηλέφωνό μου και να μην το δω, να το δω αργότερα, καταλαβαίνω τον Νίκο Μουτσινά. Δεν είναι ότι δεν αγαπάς έναν άνθρωπο. Στη σχολή Μουτσινά είμαι, τέτοια μουλάρα είμαι», είπε η Ζαρίφη.

Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω, τα οποία η Ζαρίφη σχολίασε εντελώς ακπομπλεξάριστα και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή κάνοντας δηλώσεις για τον πρώην και τον νυν σύντροφό της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η παλιά της σχέση είχε βγει στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήταν πολύ σοβαρή, ωστόσο μετά από πολλά χρόνια αγάπης και κοινής πορείας έληξε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη για τον πρώην σύντροφό της

«Είμαι σε σχέση και το πάω λάου λάου γιατί την προηγούμενη φορά μόνο το ΑΦΜ δεν είχαν βρει στον πρώην που είναι και κολλητός μου. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο πρώην μου. Δεν κρύβομαι, αλλά επειδή ο σύντροφός μου δεν είναι στο χώρο, λίγο το προστατεύω», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.