Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Aγγελόπουλος & Βαμβακούση: Πιασμένοι χέρι χέρι - Η πρώτη full in love ανάρτηση στο instagram

Είναι και επίσημα μαζί!

Aγγελόπουλος & Βαμβακούση: Πιασμένοι χέρι χέρι - Η πρώτη full in love ανάρτηση στο instagram
NDP
News 30.01.2023 19:42
Από Ελένη Μήτση

Μετά από πολύ κόπο και ρεπορτάζ έγινε γνωστό, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι και επίσημα μαζί, καθώς το ζευγάρι κάνει τόσο ταξίδια όσο και εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά.

Μάλιστα την Δευτέρα 30/1 η κάμερα του Super Kατερίνα τους τσάκωσε στο αεροδρόμιο εκεί στο γυρισμό από απόδρασή τους με τους δύο να απαντάνε (δείτε εδώ που είχαν πάει).

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ οπότε είναι χαρά μας το να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό και σύντομα θα δείτε κάτι ωραία πράγματα που έρχονται», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά του, τώρα ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει, πάντως γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε πως έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο τον έδιωξαν και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για αυτή την όμορφη συνεργασία μέχρι στιγμής», ξεκαθάρισαν για τη γνωριμία τους.

«Δεν σημαίνει πως πρέπει να πούμε περισσότερα για αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις φωτογραφίες τους από τα μπουζούκια, με την Δήμητρα Βαμβακούση να απαντάει: «Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να σκεφτείς αν σε τραβάει κάποιος, ποιος είναι τριγύρω κλπ. Νομίζω ότι και έτσι να είναι και να θέλει να γνωριστεί κάποιος και να έρθει πιο κοντά... δεν το χαλάτε λίγο;».

Το κοινό επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Και σα να μην έφτανε η επισημοποίηση της σχέσης του στη συνέχεια της ημέρας ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την πρώτη του κοινή ανάρτηση στο instagram μαζί με το κορίτσι του.

Με μία σειρά φωτογραφιών λοιπόν, έκαναν γνωστό, πως συνεργάζονται για ένα νέο project με ρολόγια, το οποίο και προσπάθησαν να στηρίξουν μέσα από τη χημεία, που φαίνεται να είναι μεγάλη ανάμεσά τους.

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τους τσάκωσαν οι κάμερες - Το πρώτο κοινό ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Εκείνη είναι 27 ετών, ενώ ο Γιώργος... - Η διαφορά ηλικίας του Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Share