«Ήταν κάτι που κράτησε ένα μήνα, δεν θα με στιγματίσει κιόλας» - Ο Μπο «αδειάζει» δημόσια την Καρολίνα

«Μου έστειλε ένα μήνυμα η κοπέλα αλλά..»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν κάτι που κράτησε ένα μήνα, δεν θα με στιγματίσει κιόλας» - Ο Μπο «αδειάζει» δημόσια την Καρολίνα

Η κάμερα του Πρωινού μας συνάντησε τον Μπο στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξει για Κύπρο κι εννοείται πως οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα όσα συνέβησαν στο Survivor All Star με την Καρολίνα Καλύβα έπεσαν βροχή.

Ο τραγουδιστής με υπομονή, ηρεμία και ευγένεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις όντας ξεκάθαρος.

Οι δηλώσεις του Μπο

«Ο κόσμος έχει μια άποψη, είδε κάποια πράγματα, είμαι καλά πάντως. Εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω γιατί ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ότι έγινε έγινε παιδιά. Μου έστειλε ένα μήνυμα η κοπέλα αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση. Η μάνα είναι μάνα αγαπάει το παιδί της και το προστατεύει είτε με τον σωστό είτε με τον λάθος τρόπο. Αυτό είναι υποκειμενικό. Είναι μάνα μην το ξεχνάμε μπορεί και να παρασυρθεί. Την σχέση δεν την κοινοποίησα εγώ ποτέ. Κοινοποιήθηκε μέσω του Instagram από δικά της story πρώτα, μετά από την Σοφιάνα και την Παυλίνα, που το ανακοίνωσαν οι φίλες της και μετά εγώ απλά το επιβεβαίωσα.

Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις γιατί ήταν ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που είχε προοπτικές, από τα δικά μου μάτια αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που κράτησε ένα μήνα οπότε δεν θα με στιγματίσει. Δεν με απασχολεί πλέον τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος.

Η Ασημίνα ήταν ένας άνθρωπος που είπε την αλήθεια. Ήταν πολύ τιμητικό ένας άνθρωπος 23 χρονών να είναι τόσο παντελονάτος»

«Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και αυτή ζει τη δική της ιστορία», σημείωσε ο Μπο και κατέληξε: «Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της. Ήπιαμε έναν καφέ, τα είπαμε μια χαρά, σαν άνθρωποι μεγάλοι και λογικοί».

Στο πλατό της εκπομπής, εκείνη την στιγμή, βρισκόταν ζωντανά η Καρολίνα η οποία σχολίασε το βίντεο που είδε ως εξής:

«Με τα μάτια μου έξω τα είπε τέλεια. Αφότου βγήκα κι άκουσα, τα είπε τέλεια και μπράβο του. Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία. Όταν πατάς το πληκτρολόγιο του κινητού σου και αντιδράς εκεί ήταν φάουλ. Όταν οι δικοί του άνθρωποι με κατηγορούσαν μετά τα όσα είδαν κι έκανε repost, ήταν φάουλ. Περιμένει να ακούσει τον πρωταγωνιστή κανονικά. Αυτό που έπρεπε να περαστεί περάστηκε με το μήνυμα που του έστειλα, κι ας μην απάντησε».