«Τα σχόλια και οι κατάρες στα social που της ρίχνουν...» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Καρολίνα Καλύβα στον αέρα του ALPHA

Η συμπεριφορά της δεν της άρεσε καθόλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τα σχόλια και οι κατάρες στα social που της ρίχνουν...» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Καρολίνα Καλύβα στον αέρα του ALPHA

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο Survivor All Star και αφού προκάλεσε μεγάλο χαμό ανάμεσα στις δύο ομάδες, εξαιτίας του ειδυλλίου που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο, αποχώρησε ύστερα από την απόφαση του κοινού, επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον παντού την ακολουθεί μία κάμερα μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο με τον πρώην σύντροφό της, Μπο, τον οποίο απάτησε στο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής, η ίδια αποφεύγει να μιλήσει αναλυτικά για το τι συμβαίνει με το ράπερ, εξηγώντας μόνο όσα έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πώς γνωρίστηκε με τον Κύπριο και πώς την προσέγγισε), γι' αυτό και όταν την πλησίασε η κάμερα του Super Κατερίνα, η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και απέφυγε την δημοσιογράφο, κάτι που ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και δεν δίστασε να το δείξει και να το θίξει στον αέρα.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Καρολίνα Καλύβα

«Να είμαι η Μένια Κούκου που δουλεύω 20 χρόνια, μου έχουν μιλήσει από τον Πρωθυπουργό μέχρι δεν ξέρω ποιον, Μιμή Ντενίση και όποιον μπορείς να φανταστείς. Και ξαφνικά να πηγαίνει στην Καρολίνα… Δεν είπα ότι ήταν αγενής, αλλά μη κλείσει λίγο το κινητό της; Ρωτήστε την Μένια, μέχρι και ο Ρουβάς έχει σταματήσει, της έχει δώσει και φιλί, της έχει μιλήσει 100 φορές. Καταλαβαίνετε τις σας λέω. Τα σχόλια και οι κατάρες στα social που της ρίχνουν είναι απαράδεκτα», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως δεν είναι απόλυτα ευγενική αυτή η συμπεριφορά.