Έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της - Η νέα εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μετά τον χωρισμό με τον Πάνο Βλάχο

Ετοιμάζει κάτι καινούριο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Αυτή είναι μία περίοδος αλλαγών για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, διότι φαίνεται πως χώρισε με τον Πάνο Βλάχο, με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και ένα παιδί μαζί, και εκείνος φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μίας άλλης γυναίκας (δείτε την εδώ), αλλά και η ίδια δεν φαίνεται να έχει μείνει στάσιμη (δείτε εδώ ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της).

Η ηθοποιός, ωστόσο, δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της στην κάμερα και το μόνο πράγμα για το οποίο θέλει να συζητιέται το όνομά της είναι οι ρόλοι της και η καριέρα της. Γι' αυτό και έχει επικεντρωθεί πλήρως σε αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μετά τον χωρισμό με τον Πάνο Βλάχο

Μάλιστα, ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα πως θα ενταχθεί στο cast μίας πολύ επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, τους Παγιδευμένους, αν και ούτε γι' αυτό θέλησε να πει πολλά.

«Αυτά θα τα πούμε όταν θα είναι η ώρα να τα πούμε. Υπάρχουν πράγματα στα σκαριά και θα ανακοινωθούν. Οι Παγιδευμένοι είναι πολύ επιτυχημένη σειρά», είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Το κομμάτι της παρουσίασης είναι ένας καλός κλάδος και καλά κάνουν αυτοί που το ξέρουν και το “έχουν”. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν σε αυτό», δήλωσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα υποδυθεί μία αυστηρή αλλά γοητευτική εισαγγελέα που έρχεται για να αναστατώσει τη ζωή του Σταύρου, γνωστό και ως Κίμωνα Κουρή. Η τρίτη εισαγγελέας της σειράς, μετά τον Μαρκέτο και τον Σταύρο, δείχνει να είναι δυναμική και ασυμβίβαστη. Θα όμως και αυτή που θα τον λυγίσει και θα τον κάνει να την ερωτευτεί. Αυτό θα είναι και είναι το νέο ειδύλλιο της σειράς μετά τον Δημήτρη Μαρκέτο και την Άννα Ροδίτη.

Για το νέο της εγχείρημα, λοιπόν, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τόλμησε να αλλάξει και την εμφάνισή της. Τόσα χρόνια την παρακολουθούμε με τα μακριά μαύρα μαλλιά της, τα οποία είναι εντελώς ίσια. Πλέον, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει πιο κοντά μαλλιά σε μήκος και παρόλο που δεν άλλαξε χρώμα, έκανε αφέλειες και της ταιριάζουν πολύ!

Ιωάννα τριανταφυλλίδου εμφάνιση
Instagram / Ιωάννα τριανταφυλλίδου