Πρόταση γάμου στον αέρα του My style rocks: «Η ώρα η καλή!» - ''Κόκκαλο'' η Καραβάτου

Σε ποιά λέτε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρόταση γάμου στον αέρα του My style rocks: «Η ώρα η καλή!» - ''Κόκκαλο'' η Καραβάτου

Ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο παρακολούθησε το κοινό την Τρίτη 31/1 στο My style rocks με την Κατερίνα Καραβάτου συγκεκριμένα, που είναι η παρουσιάστρια και κάνει όλον το συντονισμό να πέφτει από τα σύννεφα.

Στην αρχή του διαγωνισμού είδαμε την Τζωρτζίνα να κάνει την εμφάνισή της εντάσσοντας στο κόνσεπτ και το σύντροφό της Γιάννη, ο οποίος έμελλε να κάνει την απόλυτη ανατροπή στα επόμενα λεπτά (δείτε εδώ με ποια τσακώθηκε νωρίτερα η Παπαγεωργίου).

Πιο αναλυτικά, η παίκτρια μας μιλάει συνέχεια για τον σύντροφό της και για το πόσο καλά είναι μαζί, όμως αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε η αγάπη τους, με τον Γιάννη να την κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε όλους.

Η πρόταση γάμου στον αέρα του My style rocks

«Απλά να ξέρεις ότι θα είμαι μαζί σου στα δύσκολα, στα εύκολα, τα καλά και τα άσχημα που έχει αυτή η ζωή αρκεί να το θέλεις. Αυτό που σε ρωτάω είναι, το θέλεις;» είπε ο σύντροφος της Τζωρτζίνας με εκείνη να απαντάει: «Πολύ».

«Καλά σοκ έχω πάθει. Τρέμω. Έχω πάθει σοκ. Τελείωσε… Μου φέρατε γούρι», είπε στη συνέχεια η Τζωζρτζίνα φανερά συγκινημένη.

Στη συνέχεια όμως σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι είδαμε τα πράγματα να μην πηγαίνουν τόσο καλά για την Τζωρτζίνα, η οποία κέρδισε στην αγάπη, αλλά όχι στο παιχνίδι αφού αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.