Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χωρίς το Χρήστο Μάστορα - Η απόφαση της Καληφώνη να εγκαταλείψει την Ελλάδα

Το ανακοίνωσε στο Instagram!

Χωρίς το Χρήστο Μάστορα - Η απόφαση της Καληφώνη να εγκαταλείψει την Ελλάδα
NDP
News 31.01.2023 22:27
Από Ελένη Μήτση

H Γαρυφαλιά Καληφώνη είναι στο επίκεντρο των μέσων αυτή την περίοδο με το όνομά της να απασχολεί σχετικά με το εάν είναι ή δεν είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το μοντέλο θαυμάζει πολύ τον τραγουδιστή, αφού τελευταία συχνάζει συνέχεια στο μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Μάστορας. Από την πλευρά του ο Χρήστος απασχόλησε, όταν παρέβη από την πίστα για να προστατεύσει τη Γαρυφαλιά (δείτε εδώ το βίντεο).

Και ενώ όλοι περίμεναν την επισημοποίηση της σχέσης τους, πρόσφατα τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση ή απλά να χωρίζει.

Πιο αναλυτικά και μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό την ίδια ημέρα, όχι μόνο σχολιάστηκε το όλο νόημα post του μοντέλου ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε, πως τρίτο πρόσωπο από το περιβάλλον τους προσπάθησε να τους φέρει πιο κοντά, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από το Μάστορα.

Η αποκαλυπτική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Με μία σειρά αναρτήσεις, που έκανε η Γαρυφαλιά στο instagram την Τρίτη 31/1 έκανε γνωστό, - χωρίς να εξηγεί γιατί - πως τελευταία δεν είναι στα καλύτερα της, με την ίδια να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγει από τη χώρα.

«Δικά μου νέα; Χθες κοιμήθηκα άθλια. Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο εφιάλτες. Έφαγα μια σακούλα ζελεδάκια και είχα υπερένταση. Θέλω να πάω σε άλλη χώρα και να μείνω εκεί κανένα 6μηνο. Αν βγάλω τον Ιανουάριο που μου φαίνεται αιώνας, τότε όλα καλά. Θέλω να πάω Μαλδίβες αλλά με την γκαντεμιά που έχω θα βρέχει κάθε μέρα και σίγουρα θα με φάει καρχαρίας», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην ανάρτησή της.

Καληφώνη

Καληφώνη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα έσπασε στον Μάστορα η Καληφώνη μετά τις φήμες χωρισμού τους - Το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της

Μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Χρήστου - Εξελίξεις μετά τις φήμες ρήξης ανάμεσα σε Μάστορα & Καληφώνη

Share