Γιώργος Παπανδρέου: Πρώτο τραπέζι πίστα στον Πλούταρχο με την σύντροφό του - Τρυφερές αποκλειστικές φωτογραφίες

Πετούσε λουλούδια για να θυμηθεί τις ένδοξες εποχές του παλιού ΠΑΣΟΚ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η φιλία του και ο θαυμασμός του για τον Γιάννη Πλούταρχο είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια... Ο Γιώργος Παπανδρέου, ένθερμος οπαδός του καλλιτέχνη και των τραγουδιών του, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα, βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα για να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον φίλο του και φυσικά μαζί του ήταν η ολλανδικής καταγωγής σύντροφός του Γουέντι Κόνελι αλλά και η γυναίκα του τραγουδιστή Μαρία Κακοσαίου.

Διακριτικός ως επί το πλείστον ο πρώην πρωθυπουργός, αφού έχει επιλέξει έναν αθόρυβο τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια, διασκέδασε στο Fever και κάποια στιγμή δεν δίστασε να θυμηθεί και να αναπολήσει προφανώς κι εκείνος με την σειρά του τις... ένδοξες εποχές του παλιού ΠΑΣΟΚ, πετώντας λουλούδια στον τραγουδιστή, που του έκανε αρκετές αφιερώσεις από την πίστα, με τον φακό τού YOU να γίνεται “αυτόπτης μάρτυρας” αποκλειστικά για να απαθανατίσει τις χαλαρές στιγμές του ζευγαριού.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλευρό της Γουέντι Κόνελι

Γιώργος Παπανδρέου σύντροφος περιοδικό YOU

Γιώργος Παπανδρέου σύντροφος

Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Γουέντι Κόνελι γνωρίστηκαν στην Σκιάθο –αγαπημένο προορισμό για διακοπές του πρώην πρωθυπουργού- και τους ένωσε η αγάπη τους για τα σπορ... Άλλωστε, εκείνη είναι personal trainer και έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός είναι τοις πάσι γνωστό ότι λατρεύει την άσκηση και την έχει εντάξει σε καθημερινή βάση στη ζωή του, σχεδόν σε όλες τις μορφές της.

Σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας του με τη Γουέντι έδειξε ότι η σχέση αυτή ήταν σοβαρή και δεν ήταν διόλου τυχαίο ότι μαζί έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2019 στην Πάτρα, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Αντρέα Παπανδρέου. Σήμερα το ζευγάρι, μετά από 3 χρόνια δεσμού, πρόσφατα έκανε το επόμενο βήμα μετακομίζοντας στο ίδιο σπίτι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Λέγεται, μάλιστα, ότι μαζί τους μένει και η μητέρα του Μαργαρίτα. Για την ιστορία να πούμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό του: Ο πρώτος ήταν με την Εύα Ζησιμίδου, με την οποία παντρεύτηκαν στο Λονδίνο με πολιτική τελετή το 1978 και απέκτησαν ένα παιδί, τον Αντρέα, για να χωρίσουν λίγα χρόνια αργότερα, και ο δεύτερος με την Άντα Παπαπάνου, που απέκτησαν μια κόρη, τη Μαργαρίτα-Έλενα, τραβώντας χωριστούς δρόμους το 2016, ύστερα από 26 χρόνια κοινής πορείας.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 1/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ