Ξέσπασαν Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ κατά Δαλάκα και Ασημίνα: «Δικαίωση» - Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Η απόλυτη αποκαθήλωση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασαν Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ κατά Δαλάκα και Ασημίνα: «Δικαίωση» - Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Τόσο ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ξέσπασαν μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram μετά την παραβίαση των κανόνων του Survivor All Star, επικοινωνώντας με κινητό με την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αποβάλουν τόσο την Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και την Κατερίνα Δαλάκα.

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώην παίκτες του Survivor, είχαν κατηγορηθεί πως τους είχε πιάσει η παραγωγή με κινητό στο χέρι, γεγονός που οι ίδιοι είχαν διαψεύσει για αυτό κιόλας δεν είχαν αποβληθεί από το ριάλιτι.

Οι αναρτήσεις Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ για το All Star

«Και έρχεται και η δικαίωση για το ότι λέγαμε αλήθειες διότι εγώ και ο Γιώργος Τάλα δεν αποβληθήκαμε από το παιχνίδι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είχαμε κινητό στην ΚΑΤΟΧΗ μασ. Μέσω ενός ντόπιου μάθαμε αν οι δικοί μας είναι καλά χωρίς να πιάσουμε κινηστό στα χέρια μας. Εδώ τώρα είναι μια άλλη περίπτωση. Παίκτες να έχουν κινητό στα χέρια τους», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σοϊλέδης All Star ανάρτηση

Σοϊλέδης All Star

Από την άλλη ο Γιώργος Ταλάντσεβ θέλησε να κάνει χιούμορ γράφοντας με αφορμή την φωτιά στην παραλία των Μαχητών «Η Ασημίνα γιατί δεν πήρε τηλέφωνο την πυροσβεστική».

Γιώργος Τάλα instagram

Αποβάλλεται και άνδρας μετά την Δαλάκα και την Ασημίνα

Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star!

Ο λόγος λίγο πολύ γνωστός. Ο Νίκος Μπάρτζης παρακολούθησε τις δύο κοπέλες και τις έπιασε στα πράσα με κινητό και... τσιγάρα! Αποτέλεσμα αυτού η παραγωγή να ψάξει το γεγονός αυτό και να το επιβεβαιώσει. Τα δύο κορίτσια είναι ήδη εκτός Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την απόφαση αυτή στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Πλέον οι Διάσημοι είναι με μείον δύο παίκτες, παρότι κέρδισαν και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας.

Όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή έκανε το Twitter να πάρει φωτιά αλλά δεν θα σταματήσει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο 100% ακόμα ακόμα ένας παίκτης έχει αποβληθεί από το ριάλιτι και αναμένεται να το δούμε ακόμα και στο σημερινό επεισόδιο!

Ο λόγος είναι πως και εκείνος έχει καταπατήσει βασικό νόμο του Survivor, έγινε γνωστό και η παραγωγή έπραξε κάτι ανάλογο όπως στις περιπτώσεις της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το άτομο αυτό, αλλά... διαβάστε αποκλειστικά στο Athensmagazine.gr