«Πολιτισμός πια, καλύβες και...»: Το "άδειασμα" της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor All Star

«Στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να επιβιώσεις είναι και το να κλέψεις τροφή»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πολιτισμός πια, καλύβες και...»: Το

Το πρωί της Τετάρτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η πρώην παίκτρια του Survivor που πρόσφατα είχε μιλήσει για τον Γιώργο Ασημακόπουλο (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε στα όασ συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε για το survivor all star και τα τελευταία γεγονότα, τον έρωτα της Καρολίνας με τον Μάριο και την παραβίαση του κανόνα από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

Το "κάρφωμα" της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor All Star

«Πολιτισμός στο Survivor πια, καλύβες, βίλες, τηλέφωνα, έρωτες. Τελικά, δεν το βρίσκεις εδώ στην Αθήνα, πας στο Survivor στην άλλη άκρη της Γης και ερωτεύεσαι» ανέφερε χαριτολογώντας η Ασημία Ιγγλέζου για το reality show του ΣΚΑΪ.

«Κι εγώ να έβρισκα ένα κινητό σε εκείνη την παραλία και με τις συνθήκες που ζεις, σίγουρα θα έκανα την παρασπονδία μου. Στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να επιβιώσεις είναι και το να κλέψεις τροφή και να πάρεις κινητό» συμπληρώνει η Ασημίνα Ιγγλέζου, μετά και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι.

Πώς σχολιάζει το τρυφερό ειδύλλιο που αναπτύχθηκε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου;

«Δεν την στήριξε πολύ ο Μάριος. Όταν έσκασε όλο αυτό, τον είδα να είναι λίγο απ’ έξω, απόμακρο. Και η Καρολίνα έπρεπε να προστατεύσει λίγο μόνη της τον εαυτό της» τόνισε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Στο σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής, που ακολούθησε, ο Δημήτρης Μακαλιάς επισήμανε: «Δεν είναι έτσι. Για να επιβιώσουμε κάπου δεν θα γίνουμε ζώα. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο παιχνίδι. Φάε ό,τι σου δίνει η φύση αλλά το να πας να κλέψεις ή το να πάρεις κινητό είναι απάτη. Χαλάς το παιχνίδι».