Άφησε το εσώρουχό της σπίτι - Ακραία αποκαλυπτική εμφάνιση από την Τάμτα

Η σύντροφος του Πάρι Κασιδόκωστα στα καλύτερά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Αν μη τι άλλο είναι μια από τις πιο εκκεντρικές γυναίκες παρουσίες της ελληνικής showbiz και το προφίλ της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram έχει... πολλά να δεις! Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τάμτα κυκλοφορεί αφήνοντας όχι και τόσα πολλά στην φαντασία (δείτε εδώ τι είχε φορέσει λίγο καιρό πριν) αλλά αυτή το πήγε σε άλλο επίπεδο αφού από το outfit έλειπαν τα απολύτως απαραίτητα.

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δε λένε;

Η ανάρτηση της Τάμτα

Οι «αμαρτίες» του Πάρι Κασιδόκωστα πριν την Τάμτα

Ο Πάρις Κασιδόκωστας πριν βρει την γυναίκα της ζωής του στα μάτια της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας ήταν ο γνωστός γόης της ελληνικής κι όχι μόνο showbiz που όλες οι γυναίκες τον ήθελαν δικό τους.

Ενώ σήμερα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παλιότερα, δεν είχε τέτοια έγνοια.

Ένα από τα highlights της ζωής του ήταν και η εκρηκτική σχέση που διατηρούσε με την γόνο των γνωστών ξενοδοχείων, Πάρις Χίλτον. Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Είναι τότε που ο Πάρις Κασιδόκωστας σπουδάζει κινηματογράφο στο Λος Αντζελες διαμένοντας σε μια υπερπολυτελή έπαυλη που ούτε οι Χολιγουντιανοί σταρ δεν διαθέτουν και γνωρίζεται με τη θορυβώδη Πάρις Χίλτον. Η Πάρις τον παρακινεί για πάρτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η οικογένεια Λάτση δυσανασχετεί γι’ αυτή τη σχέση και παρά το γεγονός ότι η γόνος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές φιλοξενούμενη του Πάρη αλλά και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, τελικά το ζευγάρι χωρίζει. Αυτή ήταν ωστόσο μια σχέση που ο Πάρις δύσκολα θα ξεχάσει, αφού συνδυάστηκε με διασκεδάσεις και υψηλές γνωριμίες.

Πάρις Κασιδόκωστας

Πάρις Κασιδόκωστας τάμταΠάρις Κασιδόκωστας  σχέσεις

Πάρις Κασιδόκωστας Πάρις ΧίλτονΠάρις Κασιδόκωστας σχέσεις τάμτα

Αργότερα, ο Πάρις Κασιδόκωστας ήταν ζευγάρι με την Δούκισσα Νομικού, όμως για λίγο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί στο γάμο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη στις Σπέτσες και ο Πάρις απαγόρευσε στους παπαράτσι να τους τραβήξουν μαζί. Λίγο καιρό μετά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πάρις Κασιδόκωστας Δούκισσα Νομικού σχέση