«Με πολεμάς, βάζεις ανθρώπους να...»: Τα "καρφιά" της Έλενας Χριστοπούλου στον αέρα του "Πρωινό μας"

«Αν υπήρχε σεβασμός ή εκτίμηση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με πολεμάς, βάζεις ανθρώπους να...»: Τα

Το πρωί της Τετάρτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Πρωινό μας προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «έλεος». Η μάνατζερ μοντέλων μίλησε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για όλους και για όσα (δείτε εδώ τα λόγια της).

Αξιοσημείωτο είναι το σημείο της συνέντευξης που αναφέρθηκε στους λόγους, που δεν καταφερε ποτέ να κάνει παιδιά, λόγω των λάθως επιλογών της και των ανθρώπων που βρισκόταν γύρω της (δείτε εδώ το αποκλειστικό απόσπασμα).

Όλο αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και οι παρουσιαστές μίλησαν για αυτό με την ίδια, την Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε επίσης: «Είδα τον Καλλίτση με 2 σφαίρες στην...»: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την Έλενα Χριστοπούλου

Τα καρφιά της Χριστοπούλου στον αέρα του Πρωινό μας

«Για μένα υπάρχει το “βάζω τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα”. Δεν έγινε ποτέ εκτιμητέο αυτό, δυστυχώς. Και αυτό επιβαρύνει πάρα πολύ την ψυχή ενός ανθρώπου… Το είπα, ήμουν ξεκάθαρη. Άνοιξα μια κουβέντα δική μου, προσωπική, και τελείωσα κάπου.

Αν υπήρχε σεβασμός ή εκτίμηση για την όποια θυσία μπορεί να έχεις κάνει και να μην κάνεις ακριβώς το αντίθετο… Δηλαδή, να με κυνηγάς, να με πολεμάς, να βάζεις ανθρώπους να μιλάνε για μένα, να με κάνεις σκουπίδι… Εκεί κοιτάω πίσω και λέω “έκανες βλακεία, Έλενα”», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στη συνέχεια: «Φυσικά και μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί ή μπορεί να είμαι γεμάτη με αυτό που είμαι, γιατί πια έχω σεβασμό και κατανόηση».