Στην αναμονή ο Μάρκος Σεφερλής - Τι συνέβη με το 5x5 στον ΑΝΤ1

Όλες οι λεπτομέρειες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Στην αναμονή ο Μάρκος Σεφερλής - Τι συνέβη με το 5x5 στον ΑΝΤ1

Το πρωί της Τετάρτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στον Μάρκο Σεφερλή. Ο γνωστός κωμικός που πρόσφατα κέρδισε μια διαστική διαμάχη που είχε (δείτε εδώ τι) είναι γνωστό πως δεν μπορεί να κάτσει σε αδράνεια και αυτό φαίνεται από τις δραστηριότητες του, τόσο στον χώρο της τηλεόρασης, όσο και στον χώρο της υποκριτικής.

Μπορεί να παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, «5X5» αλλά τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα επεισόδια φτάνουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Τι θα κάνει όμως από την νέα τηλεοπτική σεζόν;

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Οι λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή

Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ του Alpha αναφέρθηκε σε δύο ραντεβού που ακυρώθηκαν εκατέρωθεν για να συζητηθεί το πολύ επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι 5×5, αν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν ώστε τον Μάρτιο να ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα. Όπως ανέφερε, αν δεν υπάρξει συμφωνία, υπάρχει το εναλλακτικό σενάριο στη θέση του 5×5 να μπει ο "Εκατομμυριούχος" μιας και έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

«Από αυτά που έμαθα καλό είναι να εισακούσουν αυτά που θέλει ο Μάρκος και να τα υλοποιήσουν», ανέφερε η ρεπόρτερ.

Στην συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήθελε να μάθει ποιος από τους δύο ακύρωσε τα δύο ραντεβού και η ρεπόρτερ τους είπε πως και από τις δύο μεριές υπήρχαν ακυρώσεις.

«Ακριβώς, η μια ακύρωση ήταν από τον Μάρκο Σεφερλή και η άλλη από τον ΑΝΤ1», είπε κλείνοντας η δημοσιογράφος του καναλιού.