«Δεν έχω να δικαιoλογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Σημασία έχει...» - "Κόλαφος" ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Έχω αγωνία για την απόφαση γιατί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχω να δικαιoλογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Σημασία έχει...» -

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/2 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε κάνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού που έχει κατηγορηθεί.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, είναι από τις γυναίκες που έχουν βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά από τον γνωστό ηθοποιό και βρίσκεται παρούσα σε κάθε δίκη που γίνεται μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Βέβαια, ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωώθηκε για τον βιασμό και κρίθηκε ένοχος για τις απόπειρες βιασμού (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την κηδεία του).

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Λάθος μου που δικαιολογήθηκα για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν έχω να δικαιολογηθώ για κάτι. Όλο αυτό που έγινε, ήταν πριν γνωρίσω την Λένα Δροσάκη. Αλλά ήρθε η ικανοποίηση που ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς εκδιώχθηκε από τον χώρο και όχι ένας νέος καλλιτέχνης. Έχω αγωνία για την απόφαση γιατί αυτή η ιστορία αυτή είναι δύο χρόνια, υπάρχει μέσα μου πολύ καιρό. Ας κοιταχτούμε όλοι και αυτός στον καθρέφτη, να αναλογιστεί αυτός τι έχει κάνει. Δεν ξέρω αν ο κόσμος ξεχνάει αλλά ξέρω ότι αυτό που έγινε είναι σπουδαίο. Και το βλέπουμε με τα περιστατικά που νέα παιδιά βγαίνουν και τα λένε. Δεν είναι τρελοί όλοι αυτοί.

Δεν θα έβλεπα παράσταση του Γιώργου Κιμούλη. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αλλά με δυσκολεύει. Τιμώ τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν. Δεν μας αφορά πώς περάσαμε στις δουλειές μας. Μας αφορά να τους ακούσουμε. Είμαστε έτοιμοι να τους ακούσουμε; Αυτά τα παιδιά που βιάζονται μέσα στο σπίτι τους;», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.