«Μου δίνει κουράγιο να...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον καρκίνο

«Είναι πολύ σημαντικό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου δίνει κουράγιο να...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον καρκίνο

Τον Αντίνοο Αλμπάνη υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 1/2 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με τον γνωστό ηθοποιό να μιλά μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που πέρασε πριν μερικά χρόνια με τον καρκίνο, από την οποίο και βγήκε νικητής.

Είναι γνωστή η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού, καθώς μέσα από αναρτήσεις στο instagram αλλά και από συνεντεύξεις, που παραχώρησε έδινε δύναμη, πως ο καρκίνος είναι μια ασθένεια, που μπορεί με δύναμη να αντιμετωπιστεί (δείτε εδώ αναλυτικά όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ).

Η εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον καρκίνο

Με αφορμή λοιπόν τις περιγραφές του Αντίνοου Αλμπάνη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση.

«Όλοι φαντάζομαι σε ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας σου. Έχεις μιλήσει πάρα πολλές φορές αλλά είναι και πολύ λογικό να το ρωτάμε, γιατί είσαι ένας άνθρωπος που ζει πάρα πολύ καλά τώρα.

Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό για όσους είτε έχουν ανθρώπους που είναι κοντά τους, είτε οι ίδιοι έχουν μία τέτοια ασθένεια… κι επειδή κι εγώ έχω στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παράδειγμα, πάντοτε μου δίνει κουράγιο να βλέπω έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό δίπλα μου, που να έχει περάσει αυτή την περιπέτεια. Αλήθεια σου λέω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις κάνει» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι ογκολογικοί ασθενείς το γνωρίζουν ότι από κάποιο σημείο και μετά η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε τη ζωή μας και να φτιάξουμε έναν καινούργιο κόσμο, να βρούμε μία καινούργια ευτυχία μέσα από αυτό» του απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.