Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Έφυγε από κοντά μας...» - Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Βαγιάτα

Η σπαρακτική ανάρτησή του

«Έφυγε από κοντά μας...» - Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Βαγιάτα
Instagram / g_vagiatas
News 01.02.2023 20:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον Γιώργο Βαγιάτα, μιας και έφυγε από την ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media, έχασε την μητέρα του, ενώ νωρίτερα και ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστές δύο απώλειες.

Ο Γιώργος Βαγιάτας λοιπόν προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση, προκειμένου να την αποχαιρετήσει και δημόσια, με τα λόγια τους όμως να συγκινούν πολλούς.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Βαγιάτα για την μητέρα του

«Από τα δύσκολα ποστ αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα. Αυτή λοιπόν είναι η μαμά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή σχέση. Δεν θυμάμαι πότε να μαλώνουμε, μπορεί επειδή έφυγα από το σπίτι στα 18 μου, μπορεί γιατί είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Με είδε να αλλάζω πόλεις, καριέρες και πάντα με εμπιστευοταν. Όταν ξεκίνησα να κάνω την δουλειά που κάνω τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχασε βίντεο. Ποτέ, κανένα. Όσο χαζό και ανούσιο βίντεο να ήταν πάντα θα είχε κάτι καλό να μου πει. Διάβαζε όλα μου τα ποστ και μου έλεγε πάντα πότε θα βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν ότι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια μητέρα, με υποστήριζε, με αγαπούσε με καταλάβαινε. Και τα 3 της παιδιά την λάτρευαν. Δυστυχώς 3μιση χρόνια πριν μάθαμε πως έχει καρκίνο.

Ακόμα πιο δυστυχώς σε προχωρημένο στάδιο. Από την πρώτη στιγμή όμως δεν την πήρε από κάτω. Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Δεκάδες χημιοθεραπειες, ακτινοβολίες και κάτι κασόνια φάρμακα. Και ποτε δεν την είδα να λυγίζει. Το μόνο που έλεγε είναι πως λυπάται που μας στεναχωρεί. Το πάλεψε και το παλέψαμε η οικογένεια όλοι μαζί αλλα δυστυχώς την προηγούμενη Κυριακή έφυγε από κοντά μας. Ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί, για μια τελευταία φορά. Ήταν μόλις 59. Έφυγε γεμάτη αγάπη. Μαμά σ' αγαπάμε. Ότι βίντεο κάνω για πάντα αφιερωμένο σε σένα, ελπίζω να τα βλέπεις και να σε κάνω περήφανη. Φιλιά» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Βαγιάτας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τους Πυξ Λαξ - Η συγκινητική ανάρτηση του συγκροτήματος

Θρήνος στο Netflix - Πέθανε πασίγνωστος πρωταγωνιστής από το Lupin

Share