Κώστας Φραγκολιάς: «Μου έστειλαν πολλά μηνύματα, αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα του δημοσιογράφου για την "λευχαιμία"

«Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: «Μου έστειλαν πολλά μηνύματα, αλλά...» - Το ξεκαθάρισμα του δημοσιογράφου για την

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» με αφορμή της χθεσινή δήλωση, περί λευχαιμίας (δείτε εδώ πως το είπε) μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του, διότι δημιουργήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Αυτή η δήλωσή του είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα, όπως επίσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ίδιος στον αέρα του Alpha, άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε κατά λάθος.

To ξεκαθάρισμα του Κώστα Φραγκολιά για την λευχαιμία

«Θέλω να ξεκινήσω με κάτι γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν. Άνθρωποι που σε αγαπάμε και ενδιαφέρονται για σένα και μπερδεύτηκαν για το αν πέρασες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί κάπως έτσι αποτυπώθηκε και αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να απαντάει: «Μου έστειλαν και μένα πολλά μηνύματα.

Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω συγγνώμη γιατί εν τη ρύμη του λόγου και με αυτό που συζητούσαμε με την Τίνα ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει. Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο. Μου έστειλαν μηνύματα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμένα ο άνθρωπός μου εδώ έγινε καλά, δεν έφυγε έξω. Απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα».