«Ήταν μια σεξιστική επίθεση και...»: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Καραμανλή για το αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του "Σήμερα"

Όλα όσα είπε στον αέρα του Πρωινό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήταν μια σεξιστική επίθεση και...»: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Καραμανλή για το αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του

Η Άννα Καραμανλή και ο Γιώργος Βαρεμένος είχαν το πρωί της Πέμπτης (2/2) ένα απίστευτο επεισόδιο (δείτε το εδώ) στον αέρα του ΣΚΑΪ. Λίγη ώρα αργότερα, η κ. Καραμανλή μίλησε για το περιστατικό στο «Πρωινό» και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ήταν από το Θέατρο Παλλάς με την κ. Καραμανλή να αναφέρει πως ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριβή του μοιραίου F – 4 Φάντομ στην Ανδραβίδα και την εύρεση της σορού του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα πήγε στο θέατρο Παλλάς και χαμογελαστός. Την εν λόγω λοιπόν φωτογραφία άρπαξε από τα χέρια της ο Γιώργος Βαρεμένος σε έξαλλη κατάσταση και την πέταξε στον αέρα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Καραμανλή για το περισταικό με τον Βαρεμένο

«Ήταν μία επίθεση από τον κ. Βαρεμένο, είναι μία κίνηση απρέπειας σε μία γυναίκα βουλευτή, σε μία συνάδελφο. Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μία πολιτική κριτική και είπα ότι “ορθά κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από δύο κυρίες, την κα Τσαπανίδου και την κα Σβίγγου είχαν τη διάθεση να πάνε στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα.

Δεν είναι αυτές συμπεριφορές να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεχτή αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα», ανέφερε η Άννα Καραμανλή.