Χαμός στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της

Όλα όσα θα γίνουν απ την νέα χρονιά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό μας» αναφέρθηκαν στην Ελένη Μενεγάκη. Η "Βασίλισσα" της τηλεόρασης μετά την επιστροφή της στο κανάλι του MEGA και την εκπομπή της "ελένη", που μπορεί να μην φέρνει πολύ καλά νούμερα τηλέασης, αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι που το κανάλι έχει έσοδα από αυτή (δείτε εδώ πως).

Βέβαια, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, πιο συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε και μερικές ακόμη αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα δούμε στην νέα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι αλλαγές και το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη

Η περίοδος συζητήσεων για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η εκπομπή «Ελένη» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όπως τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν και τα ερωτηματικά βρίσκονται – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου – στο ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην εκπομπή ότι έκλεισε εισιτήρια για τη συναυλία της Madonna στις 23 Νοεμβρίου. Ημέρα Πέμπτη, το έψαξα. Είπε ότι θα λείπει και επειδή εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και οι υπόλοιποι, η Ελένη Μενεγάκη λέει πως “αν πάτε και οι υπόλοιποι να μου το πείτε να ξέρω τι να κάνω”. Αυτό εξέφρασε η παρουσιάστρια.

Ήταν μια αυθόρμητη κουβέντα. Θα υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα και θα είναι σαρωτικές. Οι αλλαγές δεν είναι για κακό» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μπορεί να υπάρχει κάποιος συνεργάτης που να θέλει να αποχωρήσει» αποκάλυψε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό Μας».