Ασύλληπτος θρήνος στον αέρα του MEGA: «Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη» - "Έσπασε" η φωνή της Δανάης Μπάρκα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος στον αέρα του MEGA: «Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη» -

Το πρωί της Πέμπτης 2/2 ξεκίνησε με πολύ μεγάλη συγκίνηση για την Δανάη Μπάρκα, αλλά και όλη την ομάδα της στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη. Βγήκαν όλοι στον αέρα δηλαδή και αμέσως φάνηκε πως το κλίμα ήταν βαρύ. «Όλοι είμαστε με μια θλίψη και με αυτό θα ξεκινήσουμε», είπε μάλιστα η παρουσιάστρια και στη συνέχεια εξήγησε τι συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ένα αεροσκάφος έπεσε στην Ανδραβίδα και ο ένας από τους δύο πιλότους εντοπίστηκε νεκρός. Ύστερα από μεγάλη έρευνα, τα στοιχεία έδειξαν πως και ο δεύτερος δεν βρίσκεται στη ζωή πια, ενώ συγκλονίζει το γεγονός πως δεν υπήρξε πτώμα, αλλά μέρη του σώματός του που φανέρωσαν την αλήθεια.

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, σήμερα 2/2

Το πρωί αυτής της ημέρας, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα (δείτε εδώ τους γονείς του να φωνάζουν πάνω από το φέρετρο) και οι κάμερες του καναλιού βρισκόντουσαν εκεί για να μεταφέρουν όλα όσα συνέβαιναν, προς τιμήν του άτυχου άνδρα.

Αφού προβλήθηκαν μερικά πλάνα, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και με τα λόγια της έκανε όλο το στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν, καθώς η απώλεια ενός ανθρώπου με τόσο τραγικό τρόπο είναι κάτι που δεν χωράει στο μυαλό κανενός.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ότι το παιδί τους που είναι στον ουρανό θέλει να τους δει να στέκονται στα πόδια τους.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μια αγκαλιά. Είναι πολύ δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για άλλο λόγο, αλλά καλώς ή κακώς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε τα νέα. Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη. Να στείλουμε την αγάπη μας, το κουράγιο και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πονάνε και που μένουν πίσω», είπε χαρακτηριστικά και τα βλέμματα όλων προκάλεσαν ανατριχίλα.

Ποιος ήταν ο 29χρονος πιλότος

Παρά τον πόνο και την θλίψη που μπορεί να βιώνει η οικογένειά του όμως, ο πατέρας του 29χρονου άνδρα μίλησε στην κάμερα του T-Live την Τρίτη 31/1 και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του παιδιού του, στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στην τελευταία κουβέντα τους πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Μάριος ήταν ένα καλό παιδί, ήσυχο, τίμιο, μελετηρό παιδί… Διάβαζε από μικρός μέχρι τώρα, 29 χρονών γιατί αυτό το επάγγελμα απαιτεί πολλές θυσίες. Και προχθές που έφυγε από το σπίτι, έφυγε γι’ αυτόν τον λόγο. Τώρα τι μελετούν, εγώ δεν τα ξέρω… Δυστυχώς, χωρίς να το θέλει, το παιδί μου σκοτώθηκε και βύθισε στην οικογένειά του στο πένθος», ανέφερε αρχικά με την φωνή του να "σπάει".

«Επέμενα να αναλάβει τη δική μου δουλειά γιατί προέρχομαι από φτωχή οικογένεια. Με θυσίες ανοίξαμε αυτό το φαρμακείο, το οποίο δούλεψε 20-25 χρόνια και θα είχε μία έτοιμη δουλειά. Ήταν ανένδοτος. Του άρεσε σαν δουλειά, γιατί καθόταν με τη μητέρα του μικρός. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος μαχητικού. Μου είχε πει «αν δεν μπορέσω να περάσω κάποιες εξετάσεις για μαχητικό αεροσκάφος, θα φύγω από την Ικάρων και θα ξαναδώσω». Με δυσκολίες μεγάλες τα κατάφερε κι έγινε ιπτάμενος μαχητικός. Ήθελε να πάει στα Φάντομ, αλλά δεν μου εξήγησε ποτέ τον λόγο» πρόσθεσε ο κ. Τουρούτσικας.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του αδικοχαμένου, αποκάλυψε: «Τον συνάντησα τελευταία φορά το Σαββατοκύριακο, μετά από καιρό. Ήταν η τελευταία φορά που μείναμε μαζί και η πρώτη φορά που καθίσαμε μαζί τόσες ώρες. Αφορμή στάθηκε ο αγώνας του ινδάλματός του, του Τσιτσιπά και συζητούσαμε για ώρες. Για μένα αυτό είναι η καλύτερη ανάμνηση, γιατί δεν τον έβλεπα πολύ».