«Θέλω να κρατηθώ και δε μπορώ» - Δεν έχουν τέλος τα "καρφιά" του Γιώργου Λιάγκα για την Μαρία Σολωμού

«Άκου σε τι λάθος έπεσες...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλω να κρατηθώ και δε μπορώ» - Δεν έχουν τέλος τα

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Σολωμού δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση, όσον αφορά της μεταξύ τους σχέση. Η "κόντρα" τους είχε ξεκινήσει πριν καιρό όταν ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 την είχε χαρακτηρίσει ως κατίνα (δείτε εδώ το σκηνικό), με τα πράγματα να ξεφεύγουν όταν ο ίδιος άρχισε να σχολιάζει την σχέση της με τον Mente Fuerte, αλλά και τις δηλώσεις της σχετικά με την περίοδο κατά την οποία υπήρχαν παραπάνω από τρεις άντρες στη ζωή της.

Εκείνη δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για όλο αυτό και προσπάθησε, μάλιστα, να κλείσει το όλο θέμα λέγοντας: «Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου. Βαριέμαι να λέω κάτι, να απαντάει κάποιος άλλος, να με ξαναρωτάνε να απαντήσω και να γίνεται αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Καλή καρδιά, όλα καλά, αλήθεια».

Νέα "καρφιά" από τον Γιώργο Λιάγκα για την Μαρία Σολωμού

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν το βάζει κάτω. Την Πέμπτη 2/2, λοιπόν, ο ίδιος θέλησε μέσα από την εκπομπή του να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα, ξεκινώντας από το περιστατικό με την "κατίνα", παρόλο που έχει περάσει καιρός και έχουν προκύψει κι άλλα στο ενδιάμεσο.

«Αχ ρε Μαρία θέλω να κρατηθώ και δε μπορώ. Κατ’ αρχάς, αφού δεν σ’ αρέσει το podcast να γίνεται τηλεόραση, γιατί το κινηματογραφείτε και δεν το αφήνετε μόνο ηχογραφημένο;», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Άκου Μαρία μου αγαπημένη και δεν το λέω ειρωνικά. Άκου σε τι λάθος έπεσες. Όταν βγήκες και είπες ότι σε είπα κατίνα, δεν σε είπα ποτέ κατίνα.

Καλώς ή κακώς προσαρμοζόμαστε όλοι με τους ρυθμούς μας και την αντίληψή μας στα νέα δεδομένα και κάποια πράγματα που όλοι χρησιμοποιούσαμε ως τσιτάτα, ορθώς τα αποσύρουμε. Παλιά, λοιπόν, μια γυναίκα ζηλιάρα όλοι μας την λέγαμε κατίνα. Αυτή είναι μία αλήθεια. Κακώς. Τώρα πια το σταματήσαμε. Βγες και πες εντίμως και πες ότι χρησιμοποίησες μια λέξη εσφαλμένα παλιά χωρίς να το θες».